1jelena dls K8x
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 7, 2022 @ 17:45
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Jelena Karleuša, koja je supruga bivšeg fudbalera Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, neposredno prije nego što je uslijedila porodična drama bila je aktivna na društvenoj mreži Instagram.

Naime, samo dva sata prije nego što će pjevačica da prijavi supruga za nasilje, objavila je na Instagram storiju fotografiju groba majke Divne Karleuše.

Jelena je bila veoma vezana za mamu, koju je izgubila prije tri godine poslije teške bolesti. Pjevačici uvijek na velike praznike majka veoma nedostaje, pa i danas na Božić, i podijelila je fotografiju Divninog groba, koji je uvijek prekriven svježim cvijećem.

Kako nezvanično saznajemo, pjevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu. Dežurni zamjenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procjena rizika o eventualnom nasilju u porodici.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.

.

LIDER