Portal 072info

Šta ste prvo ugledali na slici? To pokazuje kakvi ste u životu

Pogledajte ovu sliku i na osnovu onoga što prvo ugledate, saznaćete kakvi ste u životu. Jeste li snažni ili pomalo umorni od svega, kakvog ste karaktera, kako bliski ljudi utiču na vas… Moguće je vidjeti lobanju i ženu pognute glave. Objašnjenja su ispod slike.

Prvo ste vidjeli lobanju

Lobanja je simbol snage i otkriva čovjeka spremnog za nove izazove. To što ste prvo ugledali lobanju, otkriva i da ste jako dobro svjesni prolaznosti života. Zato se ne fokusirate na materijalne stvari u životu, važniji vam je put do cilja nego sama nagrada ili ono što vas na cilju čeka. Upravo zbog takvog stava vam u životu, manje više, sve ide dobro. Mogli bi puno postići budete li i dalje bili takvi kakvi ste sada.

Prvo ste vidjeli ženu

To simbolizuje umor. Ako ste prvo vidjeli ženu, tada je moguće kako ne znate šta napraviti u životu, zbunjeni ste, kao da stojite pred zidom i ne znate kako dalje. Vjerovatno ste umorni od života i potreban vam je fizički i psihički odmor. Ne bi bilo loše da se na neko vrijeme odmaknete od problema, možda da na par dana promijenite sredinu i sačekate da vam se “kockice u glavi poslože”. Želite li znati kojim putem krenuti i kako riješiti probleme, treba vam dodatna snaga. Moguće je da boravite u blizini čovjeka koji vam crpi pozitivnu energiju. Ako je tako, i znate o kome se radi, maknite se od njega što prije, piše Atma.

nezavisne.com

Podijelite članak