Šta svaki horoskopski znak traži u ljubavi?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Iako možda nismo svjesni toga, svi imamo jednu stvar koja nas najviše veseli, ispunjava i zadovoljava. Niko nam je ne može nametnuti, ali nije je teško prepoznati. Pogledajte koja su to sitna zadovljstva za svaki horoskopski znak.

OVAN

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole da čekaju. Nestrpljivost i manjak spontanosti može da im potpuno uništi vezu. Najteže od svega će im pasti osećaj da partner nešto skriva od njih. Budite direktni i recite svom Ovnu šta mislite.

BIK

Nežnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i prefinjenost i ako mu partner ili partnerka ne mogu biti civilizivani, Bik preko toga neće moći da pređe niti da mu oprosti.

BLIZANCI

Komunikacija je najvažnija stvar ako vam je Blizanca ljubavnik ili ljubavnica. Nazovite, pošaljite mail ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i ukusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih reči ili previše šaputanja na jastuku.

RAK

Rakovi ne samo da žele da budu zaštićeni, nego i da osete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može rasti ljubav. Vernost, zaštita i potpun osećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najprijatniji je osećaj za Raka ili Račicu.

LAV

Lav mora da se oseća nesputano i slobodno kako bi mogao da bude nežan, iskren i, posebno, zaigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dečja zaigranost Lavovima je velika stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mestu.

DEVICA

Iskrena dobrota – to je ono što treba Devicama. Njihov partner ili partnerka moraju da pokažu dobrotu, kao i spremnost na pomaganje. Kad vide osobu koju vole da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

VAGA

Na svetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vagama treba u životu. Njihov partner ili partnerka moraju da budu prilagodljivi i da što manje prave probleme. Vage naročito cene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

ŠKORPIJA

Bez iskrenosti i poštenja Škorpije se osećaju šuplje, isprazno i izdano. Fantastičan seks je takođe nešto što im je jako važno, kao i to da mogu da sačuvaju pokoju tajnu i da ne trube naokolo baš sve o sebi. Međutim, to je sve usput, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

STRELAC

Prema Strelcima morate da budete posebno darežljivi. Davati i primati na najvišoj je poziciji njihovih prioriteta u vezi. Takođe, postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerka moraju da prihvate njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se takođe ubraja u davanje i primanje.

JARAC

Poštovanje, radna etika i sve suprotno lenjosti održava Jarca u životu i greje mu srce. Ljubav i emotivna predanost takođe su deo te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala takođe može doživeti kao nešto uvredljivo.

VODOLIJA

Uzbuđenje i eksperimentisanje Vodolijama su vrlo važni u odnosu i životu uopšte, ali broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Takođe, ne morate da se slažete sa svim njihovim idejama, ali nije naodmet.

RIBE

Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, i to u svakom pogledu. Stalno vređanje njihovih osećanja neće doneti ništa dobro. Treba im neko ko je otvoren i osećajan, i ko to zna i da izrazi. Takođe, treba im neko ko će ih utešiti ako zaplaču, a to će se sigurno dogoditi.