2
AUTOR: H.D.
DATUM: kol 1, 2021 @ 13:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Jennifer Lopez nikada nije izgledala bolje, vjeruju brojni njeni obožavatelji. Ima tijelo kao isklesano, ali joj su joj i koža, kosa i lice ljepši nego ikad. Sigurno da dio razloga leži i u dobroj genetici, ali pjevačica i glumica ne posustaje u tretmanima koji prirodne atribute održavaju i naglašavaju.

Koža je centralna tema njege J.Lo, naročito otkako je lansirala sopstvenu liniju kozmetike. Od gelova za čišćenje, pa do papirnih maski, lijepa Latina ne propušta nijedan kozmetički proizvod. Pored toga, odlazi i na tretmane čuvene Toske Hastid, koja na spisku klijenata ima i Kim Kardashian i Jennifer Aniston. Sve se primenjuje – mikrostruje, masaže, terapija svetlošću, kao i skupocjeni preparati.

Njena omiljena tehnika za njegu kod kuće? Uvijek prvo dubinsko čišćenje, onda što jača maska

O njenim obrvama se stara “mađioničarka” Anastasija Soare. Njen moto je da dobre obrve vrijede više od injekcija hijalurona. Pogledajte samo primjer jednog njenog modela.

Što se tiče kose Dženifer Lopez, iza njenih uvojaka, punđi, šiški i pramenova stoji Kris Eplton, čovjek koji je spreman na sve ekstenzije i druga pomagala samo da bi njegova muza blistala na svakom događaju.

Šminka je neizostavna za njen scenski nastup i prirodno da je radila sa brojnim šminkerima. Ipak, Mery Philips je ta koja je “izmislila” njen bronzani imidž, tople boje zahvaljujući kojima uvijek izgleda kao boginja.

Ovu šminkerku prati više od milion ljudi, a sigurno ćete i vi kako biste pronašli najbolju kombinaciju boja za vaš ten.

Za tijelo igračice, J.Lo, prirodno, treba da zahvali igri. Ali i Tracy Anderson, koja je radila i sa brojnim holivudskim imenima. Za njen metod rada je karakteristično da posvećuje veliku pažnju malim mišićima, dok insistira na jačanju snage i definiciji tijela.

Što se tiče fantastično oblikovane zadnjice, pored napornih vježbi, glumica koristi i aparat za podizanje i učvršćivanje mišića, a radi po principu njihove kontrakcije. Upotrebljava ih i za stomak, a efekat je kao kad biste za 30 minuta uradili 20.000 “trbušnjaka”.

LIDER