Portal 072info

Šta vam poručuje talog u šoljici kafe?

Evo nekih osnovnih principa gledanja u ono što nam oslika talog u šoljici kafe.

1. Ukoliko je šolja ispunjena jasnim figurama koje čine bogat reljef, znači da se radi o osobi koja ima vrlo dinamičan život ili je pak u fazi burnih zbivanja.

2. Ako je šolja ispunjena sitnim i vrlo preciznim figurama, radi se o pronicljivoj osobi koja tačno zna šta radi. Svaki njen potez je isplaniran.

3. Simboli koji se nalaze u blizini drške predstavljaju događaje koji će se desiti u kući osobe kojoj se čita. Neki čitači tumače sve figure koje su lijevo od drške kao blisku prošlost u vezi sa kućom, a figure koje su desno kao blisku budućnost, takođe u vezi sa kućom.

4. Nikako ne smijete zanemarivati veličinu simbola. Velikim dobro izraženim simbolima morate pridavati veći značaj nego sitnim i jedva vidljivim.

5. Ako je talog kafe u šolji tamnosmeđe boje, neproziran, radi se o samouvjerenoj osobi.

6. Ako je talog kafe u šolji svijetlosmeđe boje i proziran, osoba je sigurno vrlo uznemirena i nezadovoljna. Psihološki gledano, ona je pretjerano emotivna i osjetljiva.

7. Ne treba se uznemiravati ukoliko odmah ne budete imali uspijeha u gledanju u šolju – za savladavanje te vještine potrebno je vrijeme, strpljenja i dosta iskustva.

8. Jako je važno povezivati figure koje se oslikavaju u šolji, naravno, u zavisnosti od njihovog značenja. Morat ćete da vježbate, ali ukoliko imate dobru intuiciju, vrlo brzo ćete postati dobar čitač sudbine.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box