Portal 072info

Šta vam poručuje talog u šoljici kafe?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Evo nekih osnovnih principa gledanja u ono što nam oslika talog u šoljici kafe.

1. Ukoliko je šolja ispunjena jasnim figurama koje čine bogat reljef, znači da se radi o osobi koja ima vrlo dinamičan život ili je pak u fazi burnih zbivanja.

2. Ako je šolja ispunjena sitnim i vrlo preciznim figurama, radi se o pronicljivoj osobi koja tačno zna šta radi. Svaki njen potez je isplaniran.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

3. Simboli koji se nalaze u blizini drške predstavljaju događaje koji će se desiti u kući osobe kojoj se čita. Neki čitači tumače sve figure koje su lijevo od drške kao blisku prošlost u vezi sa kućom, a figure koje su desno kao blisku budućnost, takođe u vezi sa kućom.

4. Nikako ne smijete zanemarivati veličinu simbola. Velikim dobro izraženim simbolima morate pridavati veći značaj nego sitnim i jedva vidljivim.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

5. Ako je talog kafe u šolji tamnosmeđe boje, neproziran, radi se o samouvjerenoj osobi.

6. Ako je talog kafe u šolji svijetlosmeđe boje i proziran, osoba je sigurno vrlo uznemirena i nezadovoljna. Psihološki gledano, ona je pretjerano emotivna i osjetljiva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

7. Ne treba se uznemiravati ukoliko odmah ne budete imali uspijeha u gledanju u šolju – za savladavanje te vještine potrebno je vrijeme, strpljenja i dosta iskustva.

8. Jako je važno povezivati figure koje se oslikavaju u šolji, naravno, u zavisnosti od njihovog značenja. Morat ćete da vježbate, ali ukoliko imate dobru intuiciju, vrlo brzo ćete postati dobar čitač sudbine.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6