Portal 072info

Šta vam poručuju brojevi u 2015. godini?

Foto: Adis Alić

Osim planeta, sudubinu nam određuju i brojevi. Nije svejedno kada ste rođeni i koji brojevi su vam namijenjeni. Kako se izračunava bioritamski broj?

To je zapravo zbir brojeva iz dana i mjeseca vašeg rođenja, sveden na jednocifren. Ako ste, na primjer, rođeni 27. marta (2+7++)

Jedinica

Trebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage, naročito ako se bavite zanimanjem koje podrazumijeva društveno angažovanje, a to se prije svega odnosi na jedinice koje se bave sportom, javlja ATV.

Dvojka

Ovo je godina u kojoj možete da započnete mnogo toga o čemu ste prethodnih devet razmišljali i maštali, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Budite uporni i nemojte da odustajete od svog cilja, a rukovodite se instinktima a ne logikom. Trebalo bi da imate rezervni finansijski fond.

Trojka

Ulazite u godinu u kojoj vaši talenti i kreativni potencijali mogu da dođu do punog izražaja. Mnogim trojkama ukazaće se više mogućnosti za putovanja, nove ljubavne avanture i druženje s prijateljima. Godina je posebno naklonjena trojkama koje se bave umjetnošću ili sportom.

Četvorka

U Novoj godini trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i češća putovanja u inostranstvo. Budite realni u procjeni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak.

Petica

U ovoj godini ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama.

Šestica

Pred vama je godina ljubavi, romantičnih susreta i poznanstava, druženja sa mladima, putovanja i učenja. Ukoliko ste u zrelijim godinama, vjerovtno ćete poželjeti da unesete neke promjene u vaš stambeni prostor, adaptirate ili proširite stan ili kuću. Odnosi sa članovima porodice biće od presudnog značaja za vas.

Sedmica

Došlo je vrijeme da unaprijedite svoje znanje, posebno ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Nova godina vam donosi i mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u brak ili zajednički život s partnerom. S obzirom da ste ljubitelj rizika, bićete u situaciji da brzo donesete važne odluke.

Osmica

Očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija s obzirom da u datumu rođenja kao i u 2015. imate osmicu, broj koji simbolizuje moć, novac i jaku volju. Trebalo bi da povedete više računa u saobraćaju, jer iduća godina nosi veći rizik od povreda.

Devetka

U narednoj godini trebalo bi da se usredsredite na finansije, posebno ako planirate da uložite novac u neku samostalnu delatnost. Ako se bavite umjetnošću ili medicinom, godina će biti pogodna za usavršavanje i širenje aktivnosti.

Podijelite članak