Portal 072info

Šta vam zvijezde poručuju ove sedmice na polju ljubavi, posla i zdravlja

Pročitajte šta vam zvijede poručuju ove sedmice…

OVAN

Najčešće dobrovoljno, skoro svakodnevno posežu za zelenim kiselim jabukama, mrkvom, kupusom, rotkvicama, renom i svim vrstama rotkve.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav

Možda vam se pojavi stara ljubav ili simpatija još iz tinejdžerskih dana. Ovo posebno važi za samce ovog znaka. Možda na kraju se potvrdi jedno zaista vrijedno prijateljstvo, ali u svakom slučaju provešćete lijepe trenutke sa tom osobom. Ostali Ovnovi bi trebalo da malo ugađaju partneru. Bračni će biti zbunjeni ponašanjem supružnika. On ili ona traže samo malo više pažnje. Pokušajte da stabilizujete odnos nekim poklonom, iznenađenjem, odlaskom na njeno ili njegovo omiljeno mjesto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Posao

Merkur se vraća unazad kroz vaše polje komunikacija, pa ćete neke planove ponovo preispitivati. Tokom nedjelje i Sunce će se pridružiti Merkuru u trećem polju što će pogodovati poslovnim ljudima da naprave novu strategiju na stari način ili preoblikovati stare planove u novom smjeru. Posebnu korist imaju oni koji putuju ili im je posao vezan za klijantelu koja radi i živi na drugim prostorima. Ostalima će se nametati stare obaveze koje moraju pod hitno da privode kraju. U svakom slučaju raspoloženje vam je mnogo bolje nego tokom prethodne nedjelje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novac

Mlad Mjesec se dešava u vašoj drugoj kući koja je povezana sa finansijama, ali i sa porodicom, što će doprinijeti da se situacija na ovom planu znatno poboljša. Pored toga vladar druge kuće se lijepo snašao u četvrtom polju, polju porodice pa možete očekivati da se na novčanom planu stabilizujete.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje

Jupiter dobro utiče na vaš znak pa je zdravlje dobro, s tim da Ovnovi koji već pate od određenih bolesti i imaju već utvrđenu terapiju ne bi trebali da olako shvate signale ako dođe do pogoršanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BIK

Uživa u tjesteninama, pastama, picama, njokama, voli i knedle sa šljivama i rezance sa makom ili orasima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav

Mlad Mjesec na početku sedmice se dešava u vašem znaku tako da ćete čuti i biti obradovani na ličnom planu tokom ovog perioda. Sve što je bilo komplikovano postaje jasnije. Počinjete na drugačiji način da sagledavate neke životne segmente i da budete optimističniji na mnogim životnim planovima. Usamljeni će imati prelijepo ljubavno iskusto. Romantičan flert koji ne mora da završi vezom. Oni koji su već u vezi mogu očekivati harmonične dane. Bračni dolaze u sukobe zbog problema iz prošlosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Posao

Vraćanjem Merkura unazad može da dovede do nekih problema. Nemojte sve da shvatiti loše. U pitanju je manji neuspjeh koji može da vas podstakne da drugačije plasirate svoj posao. Venera u trećoj kući će vas ometati, jer ćete uglavnom komunicirati sa klijetnima koji vam prijaju, a posao je posao. Frilenseri će ponovo kasniti sa rokovima. Nezaposlenima samo prazna obećanja. U svakom slučaju zbog mladog Meseca u vašem znaku bićete dobro raspoloženi i gledaćete da primijenite nove strategije na ovom planu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novac

Retrogradni Merkur se našao u vašem drugom polju, polju novca pa ćete male turbulencije osjetiti u vidu plaćanja starih računa. Oni koji čekaju određene isplate mogu se lijepo obradovati tokom ove sedmice. Budite oprezni, razboriti i dosljedni planovima kada je novac u pitanju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje

Generalno vam je zdravlje dobro, ali postoji mogućnost nenadanih povreda. Pojedinima odgovara alternativni vid liječenja pa neka se skoncentrišu na to.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BLIZANCI

Posebno bi trebalo da izbjegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama uopšte, a preporučuju im se mliječni proizvodi.

Ljubav

Mlad Mjesec se dešava u znaku svoje egzaltacije (Bik), ali u vašem 12. polju, a Merkur pravi zaokret u vašem znaku (retrogrdan) što će vam mnogo usporiti ritam i rad na mnogim poljima tražeći prije svega da sve što je staro se preispita i odbaci i krene nekim drugim stazama. Lični plan je dosta na udaru. Morate biti jasni šta u stvari želite u ljubavi. Preispitajte svoja osjećanja, misli, a odluke neka budu u sklopu toga. Preko četvrte kuće se dešava jak i težak uticaj Marsa i Saturna što može dovesti da se završe neke nezavršene stvari na porodičnom planu i planu kuće. Neka vam to bude na vrhu liste prioriteta.

Posao

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U ovoj nedjelji vam je potrebno mnogo strpljenja kada je poslovni plan u pitanju. Mnogi poslovi će se obavljati rutinski, a vi nećete moći da se pomaknete naprijed. Sunce će sredinom nedjelje ući u vaš znak, ali njegova snaga dolazi do izražaja tek naredne sedmice. Zato se pripremite za neke akcije, ali koji moraju da budu u sklopu već nekih postojećih, s tim da ćete već i tokom ove nedjelje morati da rješavate neke stare probleme koji su izašli na površinu.

Novac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na ovom planu treba da budete izuzetno oprezni. Biće troškova ili bolje reći stići će vas stari računi, kazne, dugovi. Takođe se preporučuje oprez pri pozajmici bilo da vi pozajmljujete ili tražite pozajmicu.

Zdravlje

Imunološki sistem vam je u padu. Mogući su problemi sa grlom, generalno sa respiratornim sistemom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RAK

Vole sve vrste poslastica pa se raduju gostima za koje pripremaju raznovrsne torte i kolače.

Ljubav

U ovoj sedmici se dešavaju neke lijepe promjene s obzirom na to da će mlad Mjesec u Biku lijepo gledati vaš znak. Vladar pete kuće (Mars), kuće ljubavi, strasti se našao u vašeoj 12. kući pa ćete biti zainteresovani za intimne i erotske susrete. Samci će uglavnom uživati u ovakvim vezama, a kod nekih Rakova bujaće tajne veze. Neki će biti zainteresovani za dugoročne veze sa onima sa kojima se najbolje slažu u “krevetu”. Bračni imaju problema. Potrebno je da ih brzo saniraju ako žele da i dalje ostanu zajedno.

Posao

Na ovom planu imate pritisak Saturna koji se čvrsto drži u vašoj šestoj kući, kući posla pritom praveći loše aspekte sa Marsom koji je u 12. polju. Skriveno je opasno. Neprijatelji mogu da budu prisutni blizu vas, a da ih vi ne vidite. Jupiter će donositi prilike za zaradom, što ne treba zanemariti, ali polako prelazite prepreke koje vam nameće Saturn.

Novac

Budite oprezni na ovom planu jer će Merkur zaokrenuti unazad u polju koje iz vas. Možda su nečiji planovi drugačiji kada je novac u pitanju. Oprezno sa finansijama. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Odložite za neko drugo vreme bilo kakve odluke kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Sunce i Mars sa jedne strane, a sa druge Saturn, kroz ose 12/6 što nije dobro za vaše zdravlje. Na bilo kakav loš znak, hitno se konsultujte sa ljekarom. Držite se utvrđenog ljekarskog savjeta ako sebi želite dobro.

LAV

U ishrani mu uvek nedostaje zeleniša najrazličitijih vrsta salate, najviše zelene koju bi trebalo da jede cijele godine, zatim kupusa, krastavaca i karfiola, kelja.

Ljubav

Vaš ljubavni život ne prolazi slavno tokom ove nedjelje. Usamljeni imaju neke lijepe šanse koje se mogu pokvariti u sekundi. Saturn iz petog polja, polja ljubavi loše kontaktira sa Marsom pa vam se planovi na emotivnom planu kvare. I bračni i oni koji su u dužim vezama neće proći bolje. Saturn je inače retrogradan i kao takav traži rješvanje starih problema. Možda vam se prošlost vraća da bi nastavili ili da bi totalno prekinuli.

Posao

U ovom periodu dolazi do značajnih promjena na ovom planu. Mlad Mjesec se dešava u vašem 10. polju što će aktivirati nove početke na poslovnom planu. Mnoga profesionalna pitanja biće na ispitu. Nove tačke gledišta će vam poboljšati produktivnost. Bićete puni energije da sprovedete svoje planove, ali oprez. Merkur će zaokrenuti unazad u vašem 11. polju, polju planova, pa izbjegavajte vitalne odluke kada je ovo polje pitanju, posebno ako se tiče porodice i finansija. Ovo je idealno vrijeme za analiziranja prošlosti, planova koji su bili. U toku nedjelje Sunce ulazi u 11. i pridružeje se Marsu i retrogradnom Merkuru što može doprinijeti da brzo ugledate svjetlost i rješenja.

Novac

Neočekivani dobici, ali i neočekivani troškovi su mogući tokom ove sedmice. Merkur je pozicioniran u 11. polju, a vlada vašom drugom kućom, kućom novca, a s obzirom na to da ide unazad treblo bi da budete jako oprezan kada su investicije, planovi i troškovi u pitanju.

Zdravlje

Mogući su problemi sa grlom, visokim krvnim pritiskom. Ne treba shvatiti neozbiljno loše signale na ovom planu.

DJEVICA

Djevica se hrani nekoliko puta dnevno, manjim porcijama. Ima osjetljiv sistem za varenje pa bi trebalo da izbjegava jako začinjenu hranu, žestoka pića i obilne obroke.

Ljubav

Na početku nedjelje možete biti izuzetnog dobrog raspoloženja. Mlad Mjesec koji najavljuje ovu nedjelju biće pozicioniran u vašem devetom polju u dobrom kontaktu sa Venerom i sa Fortunom što će doprinijeti dobro raspoloženje. Kako Mjesec sredinom nedjelje mijenja svoj znak i prelazi u znak Blizanca dolazi do jakog pada raspoloženja kod vas. Porodični problemi mogu postati jako vidljivi tih dana. Osjetićete na mnogim planovima zatišje, prepreke koje se dešavaju kao po šablonu. Ne budite vezani za prošlost i zbunjeni što ona pokušava da vam se vrati. Ako se sve dešava na nov način, probajte, ali budite oprezni.

Posao

Vladar vašeg znaka – Merkur zaokreće svoj hod unazad i samim tim daje vam na znanje da preispitate svoje odluke odranije na ovom planu. Biće poteškoća u saradnji. Mogući su nesporazumi i kašnjenja, ali to vas ne treba omesti u nastojanju da sredite ovaj plan što bolje možete.

Novac

Biće priliva, ali vi morate da ograničite troškove na ovom planu. Oprez pri novim poslovima i investicijama.

Zdravlje

Loš uticaj Saturna na vladara vašeg znaka, koji će se naći u istom znaku sa Marsom i Suncem, može prouzrokovati u drugoj polovini nedjelje tešku situaciju na zdravstvenom planu. Budite oprezni.

VAGA

Nekoliko užina baziranih na voću dovešće ishranu u red, za svaki slučaj obezbijedite joj suvo grožđe i ananas, koji će uvijek biti na dohvat ruke.

Ljubav

Usamljeni mogu oklijevati u jednoj lijepoj komunikaciji. Nisu sigurni šta žele, a kasnije se mogu kajati. Oni koji su u vezi su okupirani nekim drugim stvarima što može stvoriti revolt kod partnera. Bračni parovi se nalaze u sličnoj situaciji. Više će vam prijati da provodite vrijeme sa bližnjima ili na poslu nego sa životnim saputnikom.

Posao

Merkurov hod unazad će vas staviti na preispitivanje nekih odluka odranije. Možete biti jako staloženi, a istovremeno izuzetno nervozni pri donošenju odluka. Ugledajte se na staro, promijenite neke segmente i sačekajte. Ovo nije vrijeme za nešto novo. Nadređeni su zadovoljni vašim radom, dok vi sami niste.

Novac

Tokom ove nedjelje polje finansija nije dobro postavljeno. Može čak i neki dobitak izostati, kako se priblažava kraj nedjelje i Sunce uđe u znak Blizanca imate mnogo boljih šansi da budete zadovoljni. Ove dobre vibracije će se posebno odraziti tokom naredne nedjelje. Imate čemu da se nadate.

Zdravlje

Ovo polje vam je dobro postavljeno, ali ipak se čuvajte prehlada, virusnih infekcija što može više da bude odraz promijenjljivih vremenskih uslova.

ŠKORPIJA

Od voća im se preporučuju maline, kupine i grožđe, a od povrća sve kisele salate (turšija). I, najvažnije – redovna ishrana na koju oni konstantno zaboravljaju.

Ljubav

Bračni imaju poteškoća da uspostave harmoniju. Mnogi od vas imaju tajne veze gde će se osećati prijatnije nego u braku. Vodite računa šta obećavate sada ako niste sigurni da li želite da se razvedete ili ne. Samci će imati interesantne erotske susrete. Zanimljiva nedjelja na tom planu za njih.

Posao

Tokom ove nedjelje se dešavaj bitne promjene zvjezdanih konfiguracija. Mlad Mjesec se uzdiže, Merkur zaokreće unazad u znaku Blizanca u osmo polje pa biste trebalo da budete jako oprezni pri potpisivanju ugovora. Takođe se uzdržite od odluka kada su finansije i ulaganja u pitanju. S obzirom na to da će se Sunce pridružiti Merkuru i Marsu pri kraju nedjelje ne bi bilo loše da negdje odete i odmorite. Možete i sa porodicom. Potrebno vam je da odagnete lođe vibracije.

Novac

Može se desiti da vas troškovi u kući “raznesu” na ovom planu. Neki novac je zamrznut i teško ćete ga dobiti tokom ove sedmice.

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom, zubobolja, problemi sa grlom i groznicom

STRIJELAC

Najbolje bi bilo da nauči da svakog jutra popije čašu čistog limunovog soka sa 1-2 kašičice maslinovog ulja koje će uticati na redovno čišćenje jetre njegove slabe tačke.

Ljubav

Bračni parovi dolaze u veće sukobe tokom ove nedjelje. Njihovi stavovi se razlikuju kada su važni problemi u pitanju. Miješanje sa strane je takođe očigledno. Mnogi od vas će uživati u vezi van braka što nije preporučljivo, jer neke tajne mogu izbiti na površinu, a vi niste spremni da napravite velike korake u životu kao što je razvod. Samcima je ova nedjelja dobra. Biće više interesantnih susreta. Oni u vezi se preispituju da li je osoba pored njih ona prava.

Posao

Neke strategije morate promijeniti. Ova nedjelje će za mnoge Strijelce biti jako teška na poslovnom planu, posebno ako se bave privatnim biznisom. Ovo nije vrijeme za direktnu akciju, ali planove možete pregrupisati i preurediti za neka druga bolja vremena, a pritom raditi na opstanku sadašnje pozicije. Budite fokusirani i promovišite svoj posao na najbolji mogući način podsjećjući ljude na neke prošle radove i zalaganja.

Novac

Nema većih novčanih dobitaka. Budite oprezni pri trošenju novca. Trošite ga samo za ono najosnovnije.

Zdravlje

Umor uglavnom na nervnoj bazi. Problemi sa grlom i virusnom infekcijom.

JARAC

Slabi organi su mu kosti i zubi, zato je bitno da pojača ishranu namirnicama biljnog porijekla.

Ljubav

Doživjećete otpor od ljudi do kojih vam je stalo. Time vam stavljaju do znanja da vaše ponašanje nije adekvatno. Imate vremena da se preispitate i da napravite neke nove zaokrete iako morate prvo proći istom stazom unazad gledjući koje su vam bile greške. Neki od vas će biti šokirani ponašanjem osobe do koje vam je stalo. Ova nedjelja nije najbolje postavljena za intimu i romansu.

Posao

Ova nedjelja je doba da istražujete nove teritorije, nove načine poslovanja, nove klijente. Ipak, morate biti strpljivi da krenete u akciju jer ovo vrijeme nije povoljno, a pritom imaćete određena odlaganja. Pojedini imaju kratke rokove da završe poslove, pa će se osjećati isrpljeno i pod pritiskom. Neko bitan se oslanja na vas. Morate biti veoma odgovorni za posao koji ste preuzeli.

Novac

Saturn je vladar i vašeg drugog polja, polja novca, a pozicioniran je u 12. kući, a pritom ide unazad što doprinosi tome da vježbate strpljenje. Prepreke postoje, ali vi ste mnoge stvari uradili i sada strpljivo čekajte rezultate.

Zdravlje

Nalazite se u teškim situacijama pa kod vas dolazi do velikog stresa koji pak može biti uzrok zdravstvenih problema. Pokušajte da meditirate ili da negdje izbacite nakupljenu nervozu. Mogući problemi sa grlom, plućima.

VODOLIJA

Primarne su namirnice koje daju energiju i to soja, pasulj i sočivo, grašak i jela sa integralnim žitaricama, a od voća mango, papaja, ananas i banane, kivi i narandže, suve smokve i urme.

Ljubav

Ova nedjelja na emotivnom plan nosi dvojnu energiju. U početku će biti čekanje, da bi već kraj nedjelje donio susrete i emocije koje su bile prisutne, ali koje se nisu mogle realizovati lako. Sa bračnim partnerom ćete neke stvari definisati i osjetićete olakšanje na tom planu. Oni koji su u dužoj vezi imaće slične relacije sa partnerom. Kraj nedjelje najavljuje neke bolje dane. Radujte se!

Posao

Morate da mijenjate posao ili strategiju da biste napredovali i bili zadovoljni poslom i finansijama. Nekima će biti povjerena šansa i odgovornost što će doprinijeti da se lijepo osjećate u cijeloj toj priči. Novine su ispred vas, ali morate da se naoružate sa još malo strpljenja. Imaćete podršku nadređenih ili prijatelja kada je ovaj plan u pitanju.

Novac

Tokom ove nedjelje vas očekuje značajan dobitak. U tome može da vam pomogne prijatelj. Pazite da vraćate na vrijeme ratu za kredit u slučaju da ga imate.

Zdravlje

Pratite signale koje vam šalje tijelo. Moguće su virusne infekcije i problemi sa stomakom. Povedite računa u saobraćaju.

RIBE

Ribe obožavaju da uživaju u tortama, ali bi trebalo da budu umjerenije i da se preusmjere na voće: voćne salate od banana, ananasa i kivija sa dodatkom suvog voća i oraha.

Ljubav

Pozicija Venere jako dobro utiče na vas i vaša dešavanja na emotivnom planu. Bićete u zanosu i romantično raspoloženi. Ovo posebno važi za usamljene koji mogu naći tokom ove nedjelje adekvatnu osobu za sebe. Moguće da će i neko ko vam se već izvjesno vrijeme sviđa provesti divne trenutke sa vama. Bračni ipak nastavljaju sa svojim problemima, koji se mogu još i povećati. Morate biti strpljivi i prilagoditi se trenutnoj situaciji. Nije vrijeme za presjeke ako ih želite, a ako želite da poboljšate odnos nećete imati podršku partnera.

Posao

Ako imate saradnjuu sa firmama u inostranstvu budite jako oprezni. Pokušajte da ispoštujete rokove na ovom planu. Nemojte se dati isprovocirati od nekih kolega. Nije nedjelja povoljna za potpisivanje ugovora. Nezaposlenima samo vijesti, ali moraće da čekaju neke bolje dane.

Novac

Vladar druge kuće Mars se našao u 10. polju u opoziciji sa Saturnom što će donijeti dodatne troškove. Morate da mijenjate planove. Uzdržite se nekih naglih zaokreta na ovom planu. Južni Mjesečev čvor pozicioniran u ovom polju upozorava da nije vrijeme za neke veće odluke.

Zdravlje

Izbjegavajte stresne situacije. Problemi sa grlom, zuboboljom, stomakom.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME