Portal 072info

Šta žene ne vole kod muškaraca

svaaa

Sigurno ne postoji žena koja voli sve što radi njen muškarac. Oni su u duši vječni dječaci i lagano sa njima. Mnogima smeta hodanje partnera, ali dok on uživa u fudbalskim utakmicama i kafama sa drugovima, vi to vrijeme iskoristite samo za sebe, priuštite si odmor i relaksaciju.

Svjesne ste da muški mozak krije mnogo tajni, a neke od njih su da bez obzira koliko vas vole, oni vole gledati i druge žene. Ne mogu odoljeti međusobnom zadirkivanju u društvu  svojih prijatelja, strašno vole striptiz. Prestanite se boriti sa tim stvarima, i volite svog partnera iako ga ponekad zaista ne možete shvatiti.

Pomirite se sa tim da vole gledati

Mnogi se pokušavaju kontrolisati ali im ne ide za rukom pa barem na tren moraju odmjeriti neku ženu, makar ona izgledala i lošije od trenutne djevojke. Riječ je o evolucijskom naslijeđu koje je nemoguće promjeniti, to je njihov urođeni instinkt zbog kojeg se nijedna žena ne treba ljutiti.

Perverzije su uvijek u mislima

Za razliku od žena muškarci uvijek misle na seks. U svojim glavama maštaju o svemu i svačemu i vrte čistu pornografiju

Vole švrljati

Većina njih se nikada neće upustiti u to zbog osjećaja straha ili krivice, ali istina je da vole. Čista biologija je to što muškarce navodi na maštanje o drugim ženama. I zasigurno bi se većina muškaraca upustila u prevaru ali samo onda kada bi bili sigurni da ih niko neće otkriti.

Vole komplimente

Svaki muškarac želi da njegova ljepša polovima o njemu ima najbolje mišljenje, da ga smatra neodoljivim, snažnim, uspješnim i seksi. Iako vam nikada neće priznati, budite sigurne da oni zaista misle da su pametniji od svojih boljih polovina.

Podijelite članak