Portal 072info

Šta žene zapravo rade kada zajedno odu u toalet

wc-woman

Djevojke u toalet uvijek idu zajedno, a evo šta one sve tamo rade.

Ogovaranja

Drugarice često odlaze zajedno u toalet restorana kada imaju jedna drugoj da kažu nešto što ne mogu pred ostalim ljudima za stolom. Najčešće su to priče baš o nekome ko je u tom trenutku dio društva.

Sklapanje prijateljstva sa čistačicom

Kada djevojka ode u toalet, još ukoliko je popila koju čašu vina, najčešće je veoma dugo nema. Pitate se šta ona tamo radi toliko dugo? Najvjerovatnije, onako pripita, razgovara sa čistačicom i sluša njenu životnu priču. To je otprilike isto kao kada sjednete na suvozačevo sjedište u taksiju. Tada znate da ste postali taksistin najbolji prijatelj.

Fotografisanje

Pućenje usana, a onda taraba pa “mnogo smo slatke” i pravac društvene mreže. Postoje dvije stvari kojim žene ne mogu da odole: slikanje, a onda objavljivanje svog savršenog izgleda na društvenim mrežama. Naravno, bonus poeni idu ako uspiješ u tome da u kadar stanu sve tvoje drugarice iz toaleta.

Određivanje koja se s kim muva

Toalet u jednom trenutku postaje sudnica i to onda kada se djevojke skupe da bi glasale koja će se od njih sa kojim dečkom muvati. Tada se svaka od njih nada da im je drugarica pikirala nekog drugog, a ne onog koji se njoj sviđa. Zbog toga, momci mogu slobodno da mirno sjede i ne prelaze u akciju, njihovo vrijeme će doći kad-tad.

Plakanje

Jedna stvar je jasna: djevojke vole da plaču. Osjećaj je dobar, tako privlače pažnju, a i oči se više cakle. Posebno nakon nekoliko čaša pića ili iscrpljujućeg dana, djevojke imaju potrebu da se izdvoje i kroz suze izbace sve što ih muči. I treba ih pustiti, a i kada se vrate u društvo, ne treba ih podsjećati na ono što ih muči, da ne bi ponovo zaplakale.

Zovu mamu ili dečka

Nije baš pristojno da neko ko mora hitno da razgovara telefonom cijelo veče okreće neki broj telefona. Zato treba imati tolerancije prema onima koji malo malo pa izlaze da razgovaraju, svako od nas se može naći u takvoj situaciji.

Pridržavanje stvari

Djevojkama je nekada potreban neko samo da joj pridrži tašnu ili jaknu da je ne bi spuštala u prljavštinu toaleta.

Razmjena šminke

Šminka uvijek treba da se popravi, a neka od djevojaka uvijek zaboravi nešto od šminke.

Povraćanje

Neke djevojke to rade s namjerom, a neke zbog problema. Ali u svakom slučaju to rade u toaletu.

Stvaranje novog prijateljstva ili svađanje

Nije rijetkost da se, dok čekaju u redu za toalet djevojke i upoznaju. Jedna počne da priča svoj problem ili iskustvo, a druga potpuno nepoznata djevojka iz reda da svoje mišljenje. Takođe nije rijetkost da se na isti taj način djevojke i posvađaju, pa su baš te svađe uzrok one priče “Samo da znaš šta se upravo dogodilo u toaletu”.

Čekanje u redu

Vjerovali ili ne, razlog zbog kojeg se djevojke najčešće dugo zadržavaju u toaletu jeste čekanje u redu. Ono oduzima mnogo više vremena od onog provedenog u toaletu.

24sata.rs

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box