Šta žene žele od svog automobila

20211001143221 683922
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Muškarci svoje automobile posmatraju kao statusni simbol i kao sredstvo koje im često vraća samopouzdanje i služi kao ventil za stres i frustracije. Za razliku od njih, najveći procenat žena automobil smatra samo mašinom i korisnim prevoznim sredstvom.

Zanimljivo je da su najnovija istraživanja pokazla da žene češće kupuju i iznajmljuju automobile nego muškarci. Interesantno je i da žene sve više biraju jake i brze automobile. One se sve manje “plaše” da voze veliki auto koji ima jak motor i veliku potrošnju.

ČITAJ JOŠ:  SEVERINA SE POMIRILA SA OVIM MUŠKARCEM! Odmah objavila sliku! Šta će Igor reći na ovo?!

Šta žene žele od svog automobila?

Žene imaju specifičan ukus kod automobila. Automobil koji će voziti biraju po drugačijem kriterijumu nego muškarci. Naime, ženama su kod automobila najbitniji laka uočljivost, prostranost, udobnost i lijep izgled. Važna stvar je forma, linija i boja. Ono na šta posebno obraćaju pažnju jeste unutrašnjost. Generalno, za žene ona mora biti lijepih i pravih linija, i da boja sjedišta bude uklopljena sa bojom karoserije.

Većina zaposlenih žena preferiraju vozilo koje je pristupačno. Ali, bitno im je i da ima dovoljno prostora za smještaj svih potrebnih stvari. Svakako žele i da auto bude efikasno i ekonomično kada je u pitanju potrošnja goriva.

ČITAJ JOŠ:  Filip Car: Uroš Ćertić je budala, s takvima ne treba raspravljat, žao mi je Kristijana Golubovića

Sigurnost je, takođe, veoma važan faktor, jer provode dosta vremena u automobilu vozeći svoju djecu u i nazad iz škole, na vannastavne aktivnosti, ali i zarad sopstvenog posla.

Ustvari, žene žele automobil koji je lak za vožnju i uz to da ima sve pogodnosti koje im mogu učiniti živote prijatnijim.

GODISNJICA
MARKETING