Stanivuković: Trivić želim svako dobro od Boga, a ja ću jedno pokušati…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon što je Jelena Trivić koja je bila kandidatkinja PDP-a za predsjednicu Republike Srpske danas svog stranačkog kolegu, ali i dosadašnjeg, moglo bi se reći prijatelja, optužila da je on navijao i pomagao Miloradu Dodiku u krađi na izborima, oglasio se i Stanivuković poželjevši joj sve najbolje od Boga.

“Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku! Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem. Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva”, započeo je Stanivuković na Facebooku.

Kazao je da politiku kao i život prate pobjede, ali i porazi.

“A naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda. Ja ću jedno pokušati – naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji. Svako dobro od Boga!”, poručio je Stanivuković.

Podsjetimo da je danas Trivić imala poprilično duže izlaganje i pojašnjenja zbog čega smatra daj e Stanivuković Dodikov te je, između sotalog, navela da se već skoro godinu borila protiv dvije “kriminalizovane imperije” – Dodika i Stanivukovića zato jer se kandidovala za predsjednicu RS.

Povod svega bio je, kako je ona navela, iznošenje laži o njoj u emisiji na FACE TV-u pa je tako i sama morala, kako kaže, reći nekoliko riječi jer se Stanivuković i sam počeo razotkrivati.

N1