Portal 072info

Starac odveo dječaka u šumu pa ga zlostavljao

22075 sodros novi sad f
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je poslije završene istrage podiglo optužnicu protiv vremešnog M. J. (82) iz tog grada zbog sumnje da je obljubio osmogodišnjeg dječaka iz Novog Sada. Njemu je, kako nam je rečeno u novosadskom Višem sudu pritvor produžen do 17. oktobra.

Ovaj osamdesetdvogodišnjak je uhapšen 7. maja pod sumnjom da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se toga dana sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pješice se uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Poslije nekoliko razmjenjenih riječi sa dječakom, M. J. je, kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gdje ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljavao.

Šetajući tuda, dvije žene su naišle na užasan prizor, koji ih je šokirao i uznemirio, a posijle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su vidjele. Vremešni M. J. je, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, a žene koje su vidjele uznemirujuće scene, tu su sačekale policiju i rekle kuda je osumnjičeni starac otišao.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Na osnovu opisa, on je brzo pronađen i stavljene su mu lisice na ruke, a prilikom hapšenja se nije opirao niti je pitao zbog čega ga odvode. Dječak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mjesta gdje se dogodio gnusni čin.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 2
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Prešao u suprotnu traku i izazvao stravičan sudar, poginula žena (FOTO)

072info.com

Radnica prijavljena da je od dnevnog pazara ukrala 19.264 KM

072info.com

Velika tragedija: Preminula 13-godišnja djevojčica koju udario automobil dok se vraćala iz škole

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6