Portal 072info

STARI SAT: Mnoštvo zanimljivih događaja i ove sedmice koje ne smijete propustiti

Sve posjećeniji i popularniji Stari sat i ove sedmice nastavlja organizovati najbolja dešavanja u Zenici, a što smatraju jednim od načina da se zahvale mnogobrojnim posjetiocima koji svakodnevno posjećuju ovaj eminentni ugostiteljski objekat.

Događaj ‘Karaoke sa Đenom’ izaziva pažnju velikog broja zeničke javnosti, a koja se iz srijede u srijedu opusti i zabavi u Starom satu, a što će biti slučaj i ove. Kako to već tradicionalno biva, prva tri mjesta osvajaju i interesantne nagrade kao pečat vrhunske večeri i provoda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedinstven repertoar, dugogodišnje iskustvo u muzici i popularnost u zeničkom okruženju i ovog četvrtak učinit će Stari sat ispunjen do posljednjeg mjesta, budući da će za odličan provod biti zaduženi ‘Erko&Mozart band’, koji će osim četvrtka za izvanredan provod mnogobrojnih posjetioca biti zaduženi i u petak.

Subota će ponuditi pravi spektakl i događaj ‘OLDIES BUT GOLDIES with DeeJay Benja’, a gdje vas očekuje stari dobri pop i rock’n’roll u nešto drugačijem ritmu za koji je zadužen DeeJay Benja. Uvjereni smo kako će veliki broj Zeničana i Zeničanki biti dio ove priče, te svjedočiti nesvakidašnjem događaju u Zenici. ‘OLDIES BUT GOLDIES with DeeJay Benja’ počinje u 20.00 sati, a dobre vijesti su kako je ulaz u Stari sat tradicionalno besplatan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vidimo se i ove sedmice u Starom satu, mjestu za najbolji provod u gradu…

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME