Starica u sefu banke provela 23 sata

Starica u sefu banke provela 23 sata

607_20130908204803_6_bnp_paribas

Jedna 91-godišnja žena je 23 sata provela zaključana, u mraku, u trezoru jedne banke u Renu, na zapadu Francuska. Službenici su je zaboravili u subotu u podne kada su zaključali banku i otišli kući, saopštila je policija.

Žena je u filijalu banke BNP Paribas došla u subotu prije podne, da bi obavila posao u svom sefu, u trezoru. Službenik joj je otključao sef, izašao i zaključao trezor – kako propis nalaže. Međutim, klijentkinju je zaboravio.

Zaključana žena nije imala mobilni telefon, a šta joj se desilo, otkriveno je tek danas prije podne, kada je pomoć policije zatražio njen sin.

Pošto je provjerio niz mjesta na kojima je žena bila u subotu, policija je stigla i do banke. Pozvali su službenika koji je došao i otključao banku, a zatim se “začuo tanak glas iz trezora”, kaže policija.

Žena je nađena “u dobrom stanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a nije čak ni ljuta”, objavio je komesar. Vodi se istraga da bi se utvrdilo zašto se nije oglasio alarm što bi trebalo da se desi kada ima kretanja u trezoru.

federalna.ba/Beta

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica