Portal 072info

Steven Seagal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

Američki glumac i producent Stiven Sigal danas se u Beogradu sastao sa predsjednikom i premijerom zemlje Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem i tom prilikom poručio da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

 

Premijer Vučić podržao je Sigalovo angažovanje na promociji Srbije, poručivši mu da će vlada učiniti sve da pomogne razvoj filmske industrije.

Vučić je, poželjevši dobrodošlicu Sigalu, rekao da će srpska vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji, što će doprinijeti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji Srbije.

On je podržao ideju Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje holivudskog glumca na promociji Srbije.

Stiven Sigal je istakao da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbjediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

“Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih evropskih zemalja”, zaključio je Sigal i dodao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

Sigal boravi u višednevnoj posjeti Srbiji a prethodno se sastao i sa predsjednikom Nikolićem ali sa tog sastanka nije izdato saopštenje za javnost.

bh-index.com

Podijelite članak