Stiže retrogradni Uran u Biku: Četiri znaka će iz korijena promijeniti život

Podijelite vijest

Astrolog i numerolog Goca Dragišić je na svom Instagramu otkrila da će naredni period biti veoma zanimljiv zbog retrogradnog Urana u Biku.

Ova pojava će naročito uticati na Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju.

“Uran je poznat kao planeta pobune i revolucije, a sada će nam se naći u znaku Bika (najmanje omiljenom znaku za boraviti) i donosi promene velikih razmera, pogotovo oko temelja na kojima smo gradili naše živote”, navodi Goca i dodaje:

ČITAJ JOŠ:  Ova tri znaka uživat će u oktobru: Pred njima su dobre poslovne, ali i ljubavne prilike

“Uran nas podstiče da se oslobodimo svega što sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica. Retrogradni Uran donosi težak period i nudiće prilike koje će vas podstaći da se krećete u radikalno boljem pravcu”, kaže Goca i ističe:

“Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta, kada će doći do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku”,  tražićemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želećemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Evo kako će retrogradni Uran uticati na:

ČITAJ JOŠ:  Ova tri znaka uživat će u oktobru: Pred njima su dobre poslovne, ali i ljubavne prilike

Lava

Retro Uran pogađa vašu 10. kuću, što znači da će najveće promjene biti na poslovnom planu.

Škorpiju

Definitivni raskidi sa toksičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad, svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Vodoliju

Retrogradnost pada u vašu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici, domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa je vrijeme da se oni konačno riješe.

Bika

Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko mjeseci, promjene će se ogledati u transformaciji ličnosti.


Podijelite vijest