Portal 072info

Stiže update za PokemonGo koji će bitno uticati na igru

A customer takes a picture of Pokeburgs, hamburgers in the form of Pokemon characters, at Down N' Out Burger restaurant in Sydney, Australia, August 26, 2016. The restaurant sells a limited number of Pokeburgs per day, with the names (L-R) Chugmander, Peakachu and Bulboozaur, capitalizing on fans' appetite for Pokemon Go, the location-based augmented reality game. REUTERS/Jason Reed

Konačno je i zvanično najavljen update igrice PokemonGo koji će bitno uticati na igru jer uvodi “Buddy System”.

Nakon što je Buddy System otkriven u kodu igre Pokemon Go, razvojni studio Niantic Labs i The Pokemon Company su zaključili da više nema svrhe da kriju novu opciju koja uskoro stiže u igru, pa su ga i zvanično potvrdili.

 

Kako je navedeno u update postu developera, ovaj update samo što nije stigao. Radi se o novoj mogućnosti da izaberete omiljenog Pokemona iz vaše kolekcije i učinite ga vašim “buddy-em”, što će zatim otvoriti “unikatne in-game nagrade i iskustva.”

Na primer, ako se šetate zajedno s vašim buddy Pokemonom, imaćete priliku da dobijete dodatni Candy.

Osim toga, na glavnom ekranu će se pored vašeg trainer avatara nalaziti i vaš buddy Pokemon. Ako vam u nekom slučaju dosadi i želite da ga promenite, to možete da uradite u svakom trenutku, odabirom novog omiljenog Pokemona iz vaše kolekcije, prenosi MTV.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box