Portal 072info

Što skuplji prsten, to kraći brak

prsten 123 1024x683 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vjenčanje je san svake žene, onaj savršeni dan posvećem samo njima i partneru, kada se slavi ljubav i odluka da život provedu zajedno. Ne štede mladenke kada je riječ o organizacija vjenčanja, a pazi se na svaki detalj. Zašto i ne bi, kada je vjenčanje, nadaju se svi koji stupaju u brak, jednom u životu.

No, da li je organizacija vjenčanja iz snova s poprilično velikim računom u konačnici pokazatelj za bračni brodolom u budućnosti? Ako uzmemo u obzir broj razvoda kod slavnih i pozmatih , moglo bi se reći. No, profesori ekonomije Andrew Francis-Tan i Hugo M. Mialon  odlučili su to i provjeriti istraživanjem. Okupili su 3000 vjenčanih parova koji su učestvovali u istraživanju i potražili odgovore koja je vjerovatnost za razvod.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Otkrili su da je veća vjerojatnost za razvod ako je na vjenčanje potrošeno više novaca, odnosno, ako je vjenčanje bilo skuplje. Čak i ako je zaručnički prsten poklonjen ženi poprilično skup, do 4.000 eura, piše Metro, veća je vjerovatnost za rastanak i završetak ljubavne priče.

Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)