Portal 072info

Što vaši strahovi otkrivaju o vama?

Neki od strahova nestaju s godinama, a neki “pod našom kožom” ostaju zauvijek… Otkrijte koje karakteristike otkrivaju vaši najveći strahovi…

Bojite se mraka?

Radosna ste i pozitivna osoba, a vaša glavna karakteristika je kreativnost. Ipak, upravo je vaša mašta glavni krivac za ovaj strah. Vaš mozak stvara zastrašujuće scenarije koji vas drže budnima…

Bojite se zmija?

Vrlo ste privrženi svojoj obitelji i prijateljima te biste za njih sve učinili. Upravo se zato panično bojite zmija – zbog straha da će se nešto loše dogoditi vašim najmilijima.

Bojite se krvi?

Mirna ste i usredotočena osoba koja na svoje tijelo pazi kao na sveti “hram”. Strah od krvi proizlazi upravo iz straha da će se nešto loše dogoditi tom “hramu”…

Bojite se paukova?

Istraživanja su pokazala da je ovaj strah u većini slučajeva nasljedan. Pravi ste vođa i indiviualac, a strah od paukova proizlazi od straha da će netko drugi “sjesti” na vaše prijestolje.

Bojite se klaunova?

Ovaj strah je vrlo čest kod odraslih osoba, a proizlazi iz nepovezanosti između vesele maske i osjećaja koji se kriju iza nje. Od ovog straha najčešće pate ozbiljne i iskrene osobe.

Bojite se samoće?

Samoća

Vrlo ste društveni i glavni zabavljač na svakom tulumu. Uživate biti u centru pozornosti, a najviše od svega vam pada upravo samoća.

Bojite se visine?

Ako i vi pripadate skupini ljudi koji se panično boje visine, znajte da je sve to posljedica evolucijske borbe za opstankom. Vrlo ste staložena osoba koja se ne voli upuštani u nepoznate avanture.

Podijelite članak