Portal 072info

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA D&N: Neponovljiva decembarska akcija!

Stomatološka ordinacija D&N Zenica opravdano slovi za jednu od najrespektabilnijih ordinacija u Zenici i šire, a zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru doktorici Dijani Mekić-Hrustić i doktoru Nerminu Ljubunčiću na čelu sa stomatološkim sestrama.

Osim navedenog, svojim kvalitetnim radovima, pristupačnim cijenama i maksimalnom posvećenošću pacijentu čine da svaki vaš odlazak stomatologu prestane biti bojaznost, te da istinski uživate za vrijeme vršenja stomatološke usluge.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
STOMATOLOSKA ORDINACIJA D&N
Dr. Dijana-Mekić Hrustić i Dr. Nermin Ljubunčić

Dugogodišnje iskustvo i praćenje svjetskih trendova čine ovu ordinaciju jedinom stomatološkom ordinacijom u Zenici koja, pored brojnih pogodnosti i stručnosti, vrši i terapiju ozonom.

Da konstantno ulažu napore kako bi njihovi novi ali i potencijalni klijenti bili što zadovoljniji, ali i pri tome platili usluge u skladu sa ternutnim ekonomskim stanjem u državi pokazatelj su mnogobrojne akcije ali i regularne formulisane cijene.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako je njihova standardna ponuda uistinu prihvatljiva za prosječnog građanina, od 01. decembra počela je neponovljiva decembarska akcija a u sklopu koje sve one koji ih posjete do 31. decembra očekuju brojne pogodnosti.

Naime, trenutno u Stomatološkoj ordinaciji D&N možete izvršiti ultrazvučno skidanje kamenca, pjeskarenje i poliranje zuba air flow metodom po neponovljivoj cijeni od 50 KM, dok je regularna cijena ove usluge 70 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U sklopu decembarske ponude, pored ultrazvučnog skidanja kamenca, pjeskarenja i poliranja zuba air flow metodom po sniženoj cijeni, ostvarujete popust u iznosu od 10 % na sve ostale usluge.

Budite i vi dio velikog broja onih koji bez bojaznosti odlaze u stomatološku ordinaciju, te ih već sutra posjetite na adresi Crkvice – Lamela C1 (zgrada Solidarnosti) u Zenici, a svoj termin možete rezervisati putem broja telefona 032 488 028.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim toga, postanite njihov član oficijelne Facebook stranice klikom OVDJE i pratite mnogobrojne novosti poput akcijskih ponuda, nagradnih igara ili im se javite ukoliko želite čuti profesionalan savjet od strane najstručnijih stomatologa u gradu.

[Galleries 430 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME