Portal 072info

Stomatološka ordinacija “Dr. Neira Dizdarević”: Vratite osmijeh na svoje lice! (FOTO)

Stomatološka ordinacija “Dr. Neira Dizdarević” – Vratite osmijeh na svoje lice!, opravdano slovi za jednu od najrespektabilnijih ordinacija u zeničkoj regiji, a zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru na čelu sa doktoricom Dizdarević. Budući da svojim pacijentima želi omogućiti što bolju i kvalitetniju uslugu, dr. Neira upisala je i specijalizaciju iz oblasti Oralne hirurgije.

Dr. Neira Dizdarević
Dr. Neira Dizdarević

Pored toga, svojim kvalitetnim radovima, pristupačnim cijenama i maksimalnom posvećenošću pacijentu čine da svaki vaš odlazak stomatologu prestane biti bojaznost, te da istinski uživate za vrijeme vršenja stomatološke usluge.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Dugogodišnje iskustvo i praćenje svjetskih trendova, kvalitetne usluge i savjeti profesionalnog osoblja o pravilnoj oralnoj higijeni, rezultat su brojnih zadovoljnih pacijenata ove ordinacije u centru grada.

Brojni zadovoljni pacijenti
Brojni zadovoljni pacijenti

U ordinaciji “Dr. Neira Dizdarević”, po povoljnim cijenama, možete izvršiti ultrazvučno skidanje zubnog kamenca i pigmentacija, izbjeljivanje zuba, popravak, liječenje i vađenje zuba, a bave se i stomatološkom protetikom – izradom proteza, navlaka i mostova.

Zahvaljujući predanom i pažljivom radu, u ovu respektabilnu ordinaciju sa osmijehom dolaze i najmlađi sugrađani, koji su pobijedili strah od odlaska kod stomatologa, što je najbolji pokazatelj sa kolikom posvećenošću se pristupa svakom pacijentu.

Ordinacija u ulici Vojvodića put 2, Londža
Ordinacija u ulici Vojvodića put 2, Londža

POSJETITE IH NA FACEBOOKU

Za više informacija i rezervaciju termina posjetite ordinaciju „Dr. Neira Dizdarević“ na adresi Vojvodića put 2 (Londža) ili ih kontaktirajte na broj telefona 061 422 945, a dostupni su za vaša pitanja i na oficijelnoj Facebook stranici klikom OVDJE.

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA "DR. NEIRA DIZDAREVIĆ"

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box