Stotine Mostaraca zapelo u snijegu: “Tradicionalno okupljanje ljubitelja ljetnih guma”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovoga vikenda brojni Mostarci odlučili su posjetiti obližnja izletišta i uživati u snježnom pokrivaču koji je zabijelio brda i planine oko grada na Neretvi, međutim mnogima to nije pošlo za rukom.

Naime, na putu prema Gornacima i Ruištu stvorene su velike gužve i zastoji te je morala intervenirati i policija.

S obzirom da je sve na kraju prošlo u redu, na satiričnoj Facebook stranici “Ters” objavljen je tekst koji se našalio na račun vozača koji su bez adekvatne opreme krenuli na snijeg.

“Danas se na Gorancima pored Mostara održava tradicionalno okupljanje ljubitelja ljetnih guma. Kako saznajemo od bijesnih vlasnika po jedne 4 godine stare zimske gume na pogonskom kotaču, gore spomenuti su od ranih jutarnjih sati pohrlili sa svojim vozilima na Gorance kako bi proslavili cjelogodišnje korištenje ljetnih guma zapadanjem u tri centimetra visoke nanose snijega. Slavljenici su već na prvim tragovima snijega svojim ljetnim pretektiranim Kendama zauzimali mjesta za cjelodnevni piknik. Oni šaljiviji su se hvalili kako mu je veća šara u žene na čelu nego na gumama”, započeli su svoju objavu te nastavili u šaljivom tonu.

ČITAJ JOŠ:  Muškarac koji je skočio sa Starog mosta u Mostaru je Kinez koji je u Sarajevu hodao bos po snijegu

“Spremniji i ozbiljniji su se pravdali kako su od zimske opreme ubacili punicu naprijed kako bi pritiskla pogonske kotače iako je BMW u pitanju. Prvak dana svakako je bio veseli Zdravko koji kaže da mu je Golf na istim ljetnim gumama već devet sezona i da su se tek razradile. ‘Ljeti samo neka zrak drže, a zimi ionako ima gurat hoi, hoi’, reče nam Zdravko iz obližnjeg grma u koji je prvi skliznuo već u 10 jutros. Avanturistički vlasnici koji su za sporadične odlaske na ručak u Gorance kupili Reanault Captur bili su šokirani činjenicom da njihov moderni graCki SUV nema pogon na sva 4 kotača ‘iako je dignut’. (Sporadični vlasnici vozila sa zimskim gumama su proklinjali što je ćaći od ovoga bio dignut.)

ČITAJ JOŠ:  Preminuo lažni “iscjeljitelj” Alen Azarić iz Mostara

Posebno su iznenađeni bili vlasnici tzv. svesezonskih guma koji su morali objasniti promrzlim suprugama kako snijeg ne potpada pod ovo “svesezonske”.

Cijeli događaj su uveseljavali i vlasnici električnih vozila sa dovitljivim šalama policiji…’pusti mene moj ne šlajdra, ubacio sam u jeftinu’. Zastoj kako kažu će se nastaviti tijekom cijelog dana jer se kasnije očekuje pokušaj dolaska na uštipke ekipe koja je zapela zbog istog razloga na Rujištu”, napisali su administratori Facebook stranice “Ters” i mnoge nasmijali.

ČITAJ JOŠ:  Preminuo lažni “iscjeljitelj” Alen Azarić iz Mostara

“Bolja šara na hurmašici”, “Na goranačkoj krivini otvorit prodaju zimskih guma”, “Svaka na mjestu”, nastavili su se šaliti pratitelji stranice u komentarima.

Klix.ba

GODISNJICA
MARKETING