Screenshot 1 32
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Sport / Svijet
NER FIT

Navijači Bešiktaša spektakularno su dočekali bh. reprezentativca Miralema Pjanića na Atatürk aeorodromu u Istanbulu, gdje je nekoliko stotina pristalica turskog prvaka pjesmom i ovacijama pozdravilo našeg asa.

FIXGEHALT

Među fanovima Bešiktaša vlada prava euforija nakon što je objavljeno da je Pjanić stigao na jednogodišnju posudbu, a sada su mu upriličili doček za pamćenje.

Pjanić se pojavio sa šalom turskog kluba i tespihom u rukama, nakon čega je dobio velike ovacije, a potom se u službenom automobilu uputio na predviđenu lokaciju na kojoj će odsjesti.

Pjanić je prethodnih dana boravio na okupljanju reprezentacije BiH koja je sinoć remizirala s Kazahstanom 2:2, a već danas se zaputio ka Istanbulu gdje se pridružio novom klubu.

LIDER

Prema najavama, Pjanić će prvi trening odraditi u četvrtak, dva dana prije potencijalnog debija u subotu kada Bešiktaš dočekuje ekipu Yeni Malatyaspora. Podsjetimo, naš nogometaš je stigao u Bešiktaš na jednogodišnju posudbu iz Barcelone, a ugovor s katalonskim klubom veže ga do 2024. godine.