STRAŠNO UPOZORENJE IZ HAN BILE: Stariji muškarac pokušao namamiti djevojčicu u auto

djevojcica otmica
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Društvenim mrežama danas se proširila vijest kako je stariji muškarac u mjestu Han Bila pokušao namamiti djevojčicu u auto.

Naime, vijest su podijelili mještani ali i mnogi drugi građani, koji su svjesni da su ovakvi slučajevi sve češće događaju.

Iako je slučaj prijavljen policiji, želimo upozoriti roditelje da pripaze na svoju djecu, kako u Han Biloj tako i drugim mjestima.

Vijest prenosimo u cijelost:

ČITAJ JOŠ:  Uhvaćen Travničanin koji je opljačkao zlataru

Danas oko 15:30 iz pravca Brajkovića prema Han Biloj prošlo je plavo ili ljubičasto auto. Stariji vozač je mamio djevojčicu od 10-ak god.iz našeg mjesta (koja je krenula sama u prodavnicu da kupi nešto),da uđe u auto plašeći je zmijom pokraj puta i da pobjegne unutra.

Djevojčica je govorila ne želim,krenula bježati pa je on u rikverc za njom,da bi ona dotrčala onda u moju avliju – najbližu od tog mjesta. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

ČITAJ JOŠ:  Uhvaćen Travničanin koji je opljačkao zlataru

Bio sam vani i vidio sam da s njom nešto nije uredu pa sam dotrčao i pitao je šta je bilo i tako mi se požalila. Ispratio sam je kući, sjeo u auto i zaputio se prema Biloj,ali bezuspješno.

Ove informacije sam uspio od nje dobiti. Inače djevojčica je u šoku,a nadležnima možda kaže i detaljnije kada se oporavi. Roditeljima savjetujem da pripaze na djecu i ne puštaju ih same tamo gdje nije naseljeno. Slučaj je naravno prijavljen policiji, napisao je Mirsad Delić.

ČITAJ JOŠ:  Uhvaćen Travničanin koji je opljačkao zlataru
GODISNJICA
MARKETING