U strašnoj nesreći poginuo trener, srpska košarkašica izgubila nogu

U strašnoj nesreći poginuo trener, srpska košarkašica izgubila nogu

slika (18)

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu u Mađarskoj, sa tragičnim poslijedicama. Autobus koji je prevozio igračice i rukovodstvo mađarskog doprvaka HAT UNI GYOR na prijateljsku utakmicu sa Sopronom, sudario se s ličnim vozilom i u tom je sudaru bilo smrtnih posljedica…

Automobil Lada, kojim je upravljao 70-godišnji vozač prešao je na suprotnu stranu kojim je upravo dolazio autobus is Gyora. Sa željom da izbjegne frontalni sudar, vozač autobusa je skrenuo desno, no izgubio je kontrolu nad autobusom, koji je sletio s ceste i u prevrtanju su smrtno stradala dva putnika, dok je svih ostalih 16 putnika ozlijeđeno, neki od njih vrlo teško.

Team manadžer Peter Tapodi je poginuo na licu mjesta. Trener Fuzy Akos je sa teškim ozlijedama prevezen helikopterom u obližnju bolnicu, međutim uskoro je i on preminuo zbog velikog gubitka krvi.

Teške je ozljede pretrpjela i 19-godišnja srpska reprezentativka Nataša Kovačević, kojoj je smrskan zglob i zbog čega joj je morala biti amputirana noga ispod koljena. Nataša, na sreću, kao i sve ostale ozlijeđene košarkašice, nije više u životnoj opasnosti.

Izvor: tportal.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE