Portal 072info

STRAVA NA POZNATOJ ZADARSKOJ PLAŽI: Sedamnaestogodišnju djevojku redom silovala petorica poznanika

db6622b1185598d39e8cb6ae85a2763c

Zadrane je u nedjelju šokirala vijest o peterostrukom silovanju maloljetnice na zadarskoj plaži Kolovare; 17-godišnju djevojku su na plaži redom silovala petorica mladića.

Zadrane je u nedjelju šokirala vijest o peterostrukom silovanju maloljetnice na zadarskoj plaži Kolovare; 17-godišnju djevojku su na plaži redom silovala petorica mladića, javlja Slobodna Dalmacija.

Svi su privedeni i istražni sudac im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana. Pritvor im je određen zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, te zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Djevojka je u pratnji majke došla u Policijsku postaju u Zadru u nedjelju, 3. studenog, u osam sati ujutro, i prijavila torturu kroz koju je prošla prethodnu noć.

Ona je sa mladićima, od kojih su trojica punoljetni, a dvojica maloljetni (rođeni su 1991., 1994., 1995., 1996. i 1997. godine) provodila večer u lokalu, te ju je, kako se neslužbeno moglo doznati, jedan od njih namamio vani. U šumici na plaži ju je prisilio na spolni odnos, a vrlo brzo su mu se pridružila ostala četvorica i redom se na maloljetnici spolno iživljavali.

Svi su sa njom imali spolni odnos, a policija je događaj okvalificirala kao spolni odnošaj bez pristanka, iz članka 152. Kaznenog zakona.

Svi mladići su se na kriminalističkoj obradi u policiji branili na način da su okrivljavali jedan drugoga. Kaznene prijave podignute su protiv svih petero, te su prepraćeni u Istražni centar zadarskog Županijskog suda. Sudac istrage Boris Radman odredio je njihovo zatvaranje dok traje istraga.

(Slobodna Dalmacija/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box