STRAVA U BIH: Frizer pod istragom policije jer je prijavljeno vršenje više bludnih radnji nad maloljetnicama

Policija Zenica MUP ZDK
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Službenici Kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskkog kantona provode istragu protiv 36-godišnjeg M. M. iz Jajca zbog četiri slučaja bludnih radnji nad četiri maloljetnice s područja općine Jajce.

Da je istraga u toku potvrdio je Hasan Hodžić, glasnogovornik policijskog komesara Ministarstva unutarnjih poslova SBK.

Dana 26. 1. 2022. u Policijsku upravu Jajce prijavljeno je da je M. M. (1986.) izvršio bludne radnje nad maloljetnom ženskom osobom na području općine Jajce.

ČITAJ JOŠ:  Dedo slučajno upucao unuka

Odmah po zaprimanu prijave službenici policije su u suradnji s nadležnim Tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera i radnji na dokazivanju i dokumentiranju kaznenog djela bludne radnje iz članka 208 Kaznenog zakona BiH”, rekao je Hodžić.

Neslužbeno saznajemo da je riječ o poznatom frizeru iz Jajca.

Zbog zaštite istrage ali i maloljetnih žrtava nećemo otkrivati pod kakvim okolnostima je došlo do bludnih radnji koje je najprije prijavila jedna maloljetnica, da bi istraga pokazala kako su slične optužbe iznijele još tri djevojčice, prenosi viteski.ba.

ČITAJ JOŠ:  BiH: Ljubo S. i njegov sin djevojčicu (15) platili 2.000 KM
GODISNJICA
MARKETING