Stravične fotografije unutrašnjosti “autobusa smrti”: Preminula i 12. žrtva

Više osoba poginulo je, a veći je broj teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se oko 5:40 sati dogodila na autocesti A4 u smjeru Zagreba.

Između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec s ceste je sletio autobusa poljskih registarskih oznaka, saopćila je policija. prema informacijama 24sata.hr, u bolnici je preminuo je i 12. putnik. 

– Teška prometna nesreća na A4 kod Brezničkog Huma. U slijetanju autobusa poljskih reg oznaka, prema prvim informacijama s terena, poginulo je 11 osoba, a nekoliko je ozlijeđeno. Osim policijskih službenika PU varaždinske, na mjestu događaja angažirani su i policijski službenici PU zagrebačke, više liječničkih i vatrogasnih timova. Promet dionicom Breznički Hum – Komin u smjeru Zagreba zatvoren je za sav promet i odvija se zaobilazno. Obilazak: čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin. Vozači molimo pratite upute policijskih službenika na terenu – saopćeno je iz policije.

S lica mjesta objavljene su i stravične fotografije uništenog autobusa, te brojnih ekipa hitne pomoći, vatrogasaca i policije na licu mjesta.

https://avaz.ba/media/2022/08/06/1882460/thumbs/800x450.jpg

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE