STRAVIČNO: Goran nožem isjekao kuma, pa izbo kumu i svoju suprugu

policija nocna
Podijelite vijest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gorana V. (55) zbog sumnje da je 18. maja ove godine oko 20:20 sati u Velikim Crlјenima, nakon kraće svađe, nožem nanio ubodnu ranu i posjekotine 38-godišnjem muškarcu, a potom nožem ubo i dvije žene starosti 42 i 45 godina.

-Goran V. se tereti za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju. Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da mu produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio krivično djelo za koje se tereti – saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

ČITAJ JOŠ:  Iz rijeke izvučen muškarac (33) koji je skočio sa mosta

Prema optužnici, koja je predata sudu na potvrđivanje, Goran V. je u trenutku kritičnog događaja imao 2,50 promila alkohola u krvi, pošto je prethodno cijelog dana konzumirao pivo.

Nakon svađe između njega i njegovog kuma, oštećenog R.P. Goran V. je otišao u dvorište kuće R.P. i nožem ga ubo u grudi, a potom ga isjekao po lijevoj šaci, presjekavši mu tetivu.

U povratku ka svojoj kući, naišao je na V.P, suprugu R.P. kojoj je takođe zadao ubod nožem u grudi, pošto ga je pitala zašto joj je povrijedio supruga, a potom je u trbuh ubo i svoju nevjenčanu suprugu V.V.D, koja je pokušala da ga smiri.

ČITAJ JOŠ:  Potresni prizori ispred zgrade u kojoj je otac ubio kćerku, majka vrištala: Pusti me da vidim dijete

Gorana V. uspio je da savlada njegov drugi kum M.D. koji ga je oborio na zemlju i oduzeo mu nož.


Podijelite vijest