Portal 072info

STRAVIČNO: Majka silovala 7-godišnjeg sina

s 87
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na četiri godine i 11 mjeseci osuđena je 47-godišnja majka iz Splita koja je počinila dva krivična djela nad svojim dječakom – za polni odnos dok je imao nepunih osam godina te desetak godina kasnije za spolnu zloupotrebu istog djeteta koje je tada imalo više od 15 godina, piše „Dalmacija danas“. 

Slučaj je otkriven 2018. godine, kada je “majka iz pakla” završila u istražnom zatvoru na 50 dana. Kada je izašla iz zatvora, određena je mera opreza zabrane kontaktiranja sa sinom. Ubrzo je podignuta optužnica, a danas je Županijski sud u Splitu osudio 47-godišnjakinju prvenstveno na temelju psihološkog vještačenja. Kako za zlodjela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svjedoka, ključnim su se pokazali razgovori vještaka s traumatiziranim mladićem. Stav je veštaka, koji je sud prihvatio, kako su se te grozne stvari doista odigravale, kako ništa nije izmišljeno…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je dječaku, uprkos njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odjeću te stavljala njegov polni organ u usta. Desetak godina kasnije, tokom proljeća i ljeta 2018. godine, u desetak navrata ga je prisilila na polne odnose, prijeteći fizičkim kažnjavanjem, ali i da će ga izbaciti iz kuće.

Iako nije bila na objavi presude, tokom suđenja se branila izjavama kako je sve izmišljeno, odnosno kako je sina na sve nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvela prije 15-ak godina. Danas punoljetni mladić ne živi s njom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 41
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Krenuo po ženu i dijete u Njemačku pa poginuo pored puta: Od siline udara motor ispao iz ležišta

072info.com

Stravična nesreća, BMW u potpunosti smrskan (FOTO)

072info.com

MUP ZDK: Kod Zeničanina pronađena droga

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)