Portal 072info

STRAVIČNO: Student silovao kolegicu kako bi ‘rekonstruisao’ scene iz ’50 nijansi sive’

Brucoš Univerziteta Illinois u Chicagu optužen je za seksualno zlostavljanje svoje 19-godišnje kolegice, nakon što je, navodno, pokušao “rekonstruisati” scene iz filma “50 nijansi sive””, rediteljice Sam-Taylor Johnson

Mohammad Hossain (19) je optužen da je svoju žtrvu vezao, bičevao i udarao prije nego ju je silovao u svojoj spavaonici na pomenutom koldežu.

Student inžinjerstva je priznao policiji da je napao djevojku, ali je ‘obrazložio’ da je to uradio zbog toga što su pokušavali isprobati scene iz ove romantične drame.

Hossain i njegova kolegica su u subotu poslijepodne otišli u njegovu spavaću sobu, gdje ju je on zamolio da skine odjeću, a zatim joj je vezao ruke i noge, javlja Chicago Tribune.

Kravatom joj je, navodno, prekrio usta, a na glavu joj je stavio vunenu kapu kako bi joj prekrio oči, prije nego joj je skinuo donji veš. Zatim joj je zadao nekoliko udaraca kaišem. Djevojka mu je govorila da prestane, te se počela tresti i plakati, na šta ju je Hossain nastavio bičevati, te joj je zadao i nekoliko udaraca šakom. Uprkos njenom preklinjanju, držao joj je ruke iza leđa, a zatim je i silovao, prenosi Daily Mail.

Djevojka je slučaj prijavila policiji, a Hossain je ostao u pritvoru, uz 500.000 dolara jamčevine.

Kako navodi Universal Pictures, film “50 nijansi sive”, adaptacija bestsellera britanske autorice E.L. James, na kinoblajganama širom svijeta je za manje od dvije sedmice prikazivanja zaradio 410 miliona dolara.

Oslobodjenje.ba

Podijelite članak