Stravično: Ubila prijateljicu pa joj odrubila glavu koju je nosala po gradu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žena iz Engleske proglašena je krivom zbog ubojstva prijateljice, kojoj je odrubila glavu i strpala njezino obezglavljeno tijelo u kovčeg koji je zatim dva sata vukla po ulicama Londona dok su nadzorne kamere pratile njezino kretanje.

Naime, 38-godišnja Jemma Mitchell navodno nije uspjela izvući 200 tisuća funti od nesretne žene za popravak trošne kuće u sjeverozapadnom Londonu. Nakon što joj 67-godišnja Mee Kuen Chong nije dala novac, mlađa žena ju je krajem lipnja prošle godine ubila, a njezinih se ostataka riješila. Potom je krivotvorila oporuku kako bi naslijedila dio njezinog bogatstva, tvrdi odvjetništvo.

ČITAJ JOŠ:  Zbog ubistva u Zenici: Na granici uhapšen 30-godišnjak

Da je oporuka lažna, otkriveno je kada je pretražen dom starije žene koja je svoju imovinu zapravo ostavila obitelji i humanitarnim udrugama, piše Sky News.

Snimile je kamere

Kamere su snimile Mitchell kako izlazi iz kuće ubijene žene s plavim kovčegom koji je izgledao mnogo teže nego kada je došla. Po Londonu je šetala dva sata prije nego što je pozvala taksi. Zatim je unajmila automobil u koji je ugurala kofer.

Nakon što je puknula guma na automobilu, došao je serviser koji je primijetio prtljagu i pljesniv i vlažan miris, a automobil su snimile kamere nedaleko od mjesta gdje je pronađeno tijelo.

ČITAJ JOŠ:  Nije se vratio u zenički zatvor: Ubica ekonomiste iz Gračanice uhvaćen na granici

Obezglavljeno tijelo nesretne žene pronašli su izletnici, a njezina lubanja pronađena je nekoliko dana kasnije. Obdukcija je pokazala da je 67-godišnjakinji slomljena lubanja, a imala je i dvadeset prijeloma rebara.

Nakon što je policija pronašla plavi kovčeg, sumnjiva je bila lažna oporuka prema kojoj je 95 posto imovine pokojnice trebalo pripasti njezinoj ubojici, a pet posto njezinoj majci.

GODISNJICA
MARKETING