Portal 072info

STREETBALL ZENICA 2015: Turnir u uličnoj košarci 3×3 – Gradski bazeni Zenica

Već treću godinu zaredom mladi organizuju “Streetball Zenica“, turnir u uličnoj košarci. Svi znamo da je našem gradu potrebno određenih dešavanja koji bi privukli građane. Ovaj turnir bi trebao da promoviše sport, druženje, zabavu i neku pozitivnu priču.

15. i 16. august ove godine idealno je vrijeme za sve da posjetite ovu lokaciju i zajedno sa nama uživate u dobroj atmosferi, a vjerujemo i dobroj igri. Napominjemo da se baš na ove dane organizuje i Zen FEST koji će također donijeti dobru atmosferu za sve posjetioce gradskih bazena u Crkvicama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Turnir će se igrati po zvaničnim 3×3 FIBA pravilima. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 40KM (3+1 igrača). Nagrada za prvoplasiranu ekipu iznosi 600KM, za drugoplasiranog 300KM a trećeplasiranog 100KM. Pored glavnih nagrada koje idu pobjednicima turnira i gosti će moći osvojiti poneku nagradu ukoliko pobjede u pripremljenim igricama.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših prijatelja i partnera kojima se ovim putem zahvaljujemo: Sweet d.o.o., Frizersko-kozmetički salon AYSUN, Stomatološka ordinacija D&N, Caffe bar EON-B, EuroCopy, Tuzlanska pivara, Coffe house F.R.I.E.N.D.S, Sportplus kladionica, Almy, 072info, RTVZE, LOV Zenica, Zen FEST, InterŠped, te gospodin Olja Antičević kao i Feđa Jovanović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

PRIJAVE EKIPA NA BROJ: +387 64 451 2015
www.streetballzenica.com
info@streetballzenica.com
Br: +387 64 451 2015
Lokacija: Gradski bazeni Zenica
Datum: 15. i 16. august sa početkom u 15h

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME