Portal 072info

STRELJAĆU BRAĆU AKO SU GEJEVI! Najstariji sin Vasića šokirao sve

– Bolje da se ne vraćaju kući ako su pe*eri – izjavio je Mile Vasić

Mile Vasić, nastariji sin porodice Vasić koja učestvuje u “Velikom Bratu” koji u programu OBN TV možemo pratiti u nekoliko termina 09:35, 15:00, 19:15 i 21:00, kaže da ne vjeruje da su njegova braća Mika i Giba, kako neki pričaju, homoseksualci, a zatim otkriva šta će uraditi ako su ti tračevi ipak istiniti!

– Čuo sam da pričadu svašta za Miku i Gibu, ali koliko ja znam, nisu gejovi.Ako saznam to, ću ih strijeljam odmah. Bolje da se ne vraćaju kući ako su pe*eri. Pa šta da radim sa njih, da ih uhvatim i je*em. Ne razumijem ja to. Pa valjda je normalno da muško ima žena i da sa njom stvara porodicu, a ne da mi dovedu muž. Kako ti pe*eri misle da imaju djecu? Ja imam ženu Helenu i sina Luku, i to mi je najvrijednije u životu – izjavio je Mile Vasić koji priznaje da braću rijetko viđa i ne poznaje tako dobro.

– Njih dvojica su rođeni u Nemačku i tamo su odrasli, a ja sam u Malu Planu. Nisam imao priliku da ih često videm, ali ću sada, dok su u “Velikom Bratu”, bolje da ih upoznam. Čuo sam da oni misle da su najkulturniji od našu porodicu jer imaju njemački mentalitet, ali to nije tačno. I naše sestre Slađa, Tanja i Jovanka znaju za manire i lijepo se ponašaju, kao i ja – zaključio je Mile.

Podijelite članak