Strijelac nesretan bez novca, Ovan ne zna za skromnost

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Odnos prema novcu zavisi i od horoskopskog znaka!

Ovnovima je skromnost nepoznata reč. Osim toga, posesivni su, ali na neki način i širokogrudi. Ne postoji granica u tome šta bi sve uradili da budu u centru pažnje.

Bikovi su veoma ambiciozni i ne vole da ih upoređuju sa bilo kim. Hvale se svojim materijalnim dobrima, pa i uspjesima svojih bližnjih. Nekada su škrti.

Blizanci se drugima prikazuju drugačiji nego što jesu. Uživaju u trošenju novca, luksuzu i ekstravagantnim putovanjima pa se za njih ne može reći da su tvrdice.

ČITAJ JOŠ:  Ništa od epske ljubavi: Čim je Dalila ostavila Cara, on se u etno-selu družio s ovom “zadrugarkom”

Rak djeluje oholo samo onda kada je uplašen da će biti povrijeđen. Pažljivo troše novac i nisu skloni bespotrebnom troškarenju.

Lavovi su široke ruke jer vole sve najbolje i najskuplje. Sujeta će ih natjerati da potroše i posljednju marku samo da bi na taj način pokazali svoju finansijsku nadmoć. Nisu cicije.

Djevice su dosta nesigurne, pa takav odnos imaju i prema materijalnom dobru. Novac troše pažljivo, pomalo, i u svakom trenutku znaju koliko imaju na računu. Može se reći da nisu previše širokogrudi.

Vage s lakoćom troše velike svote novca kako bi se okružile lijepim stvarima. S obzirom na to da su sujetne, kupuju samo prefinjeno i firmirano.

ČITAJ JOŠ:  Za ekstremno lijene ljude: Top 18 korisnih savjeta za čišćenje

Škorpije vole tuđu imovinu i nemaju problem s time da s punim pravom traže da im se pokloni ono što im se dopada. Spadaju u škrti znak.

Strijelac želi da uživa u svim životnim zadovoljstvima, pa je tako spreman to i da plati. Nisu štedljivi, ali kada su bez novca postaju nesrećni.

Jarac spada u jedan od najškrtijih znakova. Vrlo pažljivo troše, a onda kada odluče da se odreknu dijela svog materijalnog dobra, to je uvijek s ciljem da kroz svoje dobročinstvo pojačaju svoju poziciju.

Vodolija je znak kod koga nikad nećete biti sigurni ima li ili nema, a vrlo vjerovatno ni on sam to ne zna da procijeni. On ne zna da kontroliše svoje izdatke i prihode, uvijek nešto kalkuliše, planira, ulaže, pozajmljuje… Spreman je na poslovni rizik i na kombinacije koje drugim ljudima djeluju kao da su na granici razuma, ali on uz sebe uvijek ima prijatelje koji će rado pomoći.

ČITAJ JOŠ:  Oboljeli od covida-19 bore se s PTSP-om, anksioznošću i noćnim morama

Ribe nisu škrte. Može se reći da su čak i rasipne. Zbog svoje preosjetljivosti sklone su da svoje nagle promjene raspoloženja liječe bespotrebnom kupovinom.

GODISNJICA
MARKETING