Portal 072info

Student ostavio otvoren prozor pet mjeseci, šokirao kad se vratio (FOTO)

e596b674 3de7 4539 802f 9533a9c34b37
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Student iz Velike Britanije, koji je otvorio prozor svog stana prije nego je otišao na pet mjeseci, pronašao je svoj dom prekriven ptičjim izmetom, nakon što su ga naselili golubovi.

20-godišnji Oluwageorge Johnson morao je na brzinu napustiti svoj unajmljeni stan u Nottinghamu još u martu, nakon što su se roditelji pojavili da ga odvezu kući zbog pandemije koja je uzimala maha.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zaboravio je na otvoreni prozor, a nakon što nekoliko dana nisu vidjeli nikakve aktivnosti, golubovi su odlučili stan pretvoriti u svoj dom. Niko nije uznemiravao ptice više od pet mjeseci, sve do prošle sedmice, kad su radnici čuli neobične zvukove koji su dopirali iz stana i ušli istražiti. Pronašli su čitav stan prekriven ptičjim izmetom, jaja u sudoperu i perje posvuda.

Johnson je objasnio kako su se njegovi roditelji iznenada pojavili da ga odvedu doma kad je počinjala pandemija. “Ljudi su govorili da vojska izlazi na ulice i moji roditelji bili su dramatični. Ostavio sam otvoren prozor i nije me bilo oko pet mjeseci”, rekao je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prošle sedmice student medija i komunikacija iz sjevernog Londona dobio je mail od uprave zgrade s fotografijama katastrofe koju su golubovi izazvali. Nije mogao vjerovati što vidi.

“Prošle sedmice sam se želio vratiti na univerzitet, ali sad ću malo pričekati”, rekao je 20-godišnjak. “Nikad više ne ostavljam otvoren prozor.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 12
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)