Portal 072info

Studentica Amela Bilić iz Zenice dobitnica glavne nagrade UniCredit Banke

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Amela Bilić, studentica iz Zenice, dobitnica je glavne nagrade nagradne igre ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝, koju je UniCredit Bank organizirala za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica u periodu od 01.09. do 31.10.2014. godine.

Amela je zajedno sa svojih pet prijatelja uživala u nezaboravnom putovanju u Amsterdam na utakmicu Ajax vs Apoel. Vesela ekipa je u Amsterdamu boravila tri dana i dvije noći. Vrhunac putovanja je svakako bila posjeta utakmici UEFA Champions League na kojoj je društvo uz VIP ulaznice za utakmicu doživjelo jedinstvenu atmosferu UEFA Champions League.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

„Sjajno jutro jednog studenta, sjajna nagrada najbolje banke za mene i mojih pet prijatelja. Uzbuđeni smo zbog putovanja u Amsterdam, 10.12.2014. i zahvaljujemo se timu UniCredit Banke“, izjavila je naša klijentica Amela odmah nakon što je dobila vijest o osvojenoj nagradi.Trodnevno nagradno putovanje u Amsterdam bilo je neobično i lijepo iskustvo za Amelu i njenu ekipu. ˝U ime ekipe iz Amsterdama želim da se zahvalim na ovom putovanju koje ćemo sigurno pamtiti˝, izjavila je Amela nakon povratka sa ovog uzbudljivog putovanja.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME