Studentica šeta cuke za 15 KM po danu: Na FB kažu da je to skupo?

Studentica šeta cuke za 15 KM po danu: Na FB kažu da je to skupo?

Studentica Veterinarskog kafulteta u Sarajevu, odlučila je svoju ljubav i svoje znanje prema životinjama iskoristiti na najbolji mogući način.

Mlada djevojka objavila je svoje usluge čuvanja maca kao i šetanje pasa na društvenim mrežama a njen post izazvao je lavinu komentara piše Crna-Hronika.

“Nudim usluge čuvanje mačke u vašem stanju, 10 KM na dan sa vašom hranom, i šetanje pasa 5 KM po satu.

Iako do sada nisam čuvala tuđe ljubimce, imam svoju mačku već 9 godina ( mačka nije sa mnom u ovom stanu) i šetala sam i ranije pse, tako da mogu obećati da će vas ljubimac imati svu moguću pažnju i brigu, a meni ce služiti kao podsjetnik za šta se školujem💜” – napisala je mlada studentica.

Na njen post oglasili su se ljubitelji životinja koji tvrde da su ove usluge skupe?

15 km dan? Pa nije slon

Skupo ti je 15 KM dan, ja za cuke plaćam 10 KM a vecinom je 20 za cuke da ti dođe na adresu po psa i vrati ga na adresu i extra smjestaj i setanje psa. Ne razumijem kako tako odmah nadignete cijene, lijepo je sto zelis zaraditi, ali imaj malo obzira, sto kaze ova zena nije slon. Oko macke stvarno nemas posla. 10 KM dan je maximum. Toliko je studentica pocinjalo sa slicnom poslicima, setanje pasa, bome cijene su previsoke i jel mislis da su uspjele, nisu. 10 KM dnevni za macku je ok, a 15 KM onda tu obezbijedis hranu i dođes po macku na adresu i vratis je, jer u 20 KM za cuvanje psa sa nocenjem, ne samo dnevni boravak, je ukljucena i hrana i prevoz.

trebate doci u inostranstvo i vidjeti da je 30€ dan . Poslije zivotinje je potrebno ocistiti stan 🙂

svagdje su sad te cijene djevojka hoce posteno da zaradi I svaka joj cast

Nije skupo, cak i jeftino treba se posvetiti cijeli dan, da ljubimcu nista ne fali ❤️Svaka vam cast🍀

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica