Portal 072info

Studenticama u BiH nude stan u zamjenu za seks

U jednom od bh. oglasnika prije nekoliko godina pojavio se oglas u kojem nepoznata osoba u Sarajevu nudi besplatno stanovanje u četverosobnom stanu, korištenje interneta, kabelske televizije, plaćene režije jednoj.

U jednom od bh. oglasnika prije nekoliko godina pojavio se oglas u kojem nepoznata osoba u Sarajevu nudi besplatno stanovanje u četverosobnom stanu, korištenje interneta, kabelske televizije, plaćene režije jednoj ili dvjema studenticama. Ali, iza primamljivog oglasa nudila se bolna spoznaja, piše Večernji list.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nepoznata osoba je stan nudila u zamjenu za seks, a oglas je izazvao skandal u BiH. Iako je nakon ovog slučaja teže u oglasnicima naići na takve oglase, njih itekako ima i dobro su upakirani. – Stanodavac postavi primamljiv oglas s jeftinijom cijenom i boljom ponudom stana, a naglasak stavi samo na djevojke.

I onda razgovara i dogovara sastanke s djevojkama ili s jednom, s obzirom na to da je tako lakše dogovoriti nemoralnu ponudu, pa ako uspije, uspije, govori nam bivša studentica iz Hercegovine koja je studirala u susjednoj Hrvatskoj, a koja je i sama bila meta jedne takve ponude koju je, kako kaže, izričito odbila, i odselila se nakon mjesec dana boravka u stanu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tvrdi da to nije slučaj samo u susjednim zemljama, nego i u bh. studentskim gradovima, no da se takve stvari guraju pod tepih. Od zemalja regije najgora je situacija u Srbiji. – Dajem besplatno na korištenje ‘deluxe’ stan u središtu Beograda studentici (može s cimericom) za povremena intimna druženja, moguća je i financijska pomoć. Ozbiljan, poslovan i kulturan.

Prvo poruka na mail, opis i poželjno fotografija (ne mora lice), poslije poziv. Na prvi poziv, prije poruke, ne odgovaram – navedeno je u jednom od oglasa koji je osvanuo u beogradskim oglasnicima. – Mladoj studentici besplatno iznajmljujem stan, uz mogućnost intimnog druženja. Bez obveza – samo je jedan u nizu takvih oglasa. Ono što je najgore, na ovakve oglase djevojke sve više i pristaju. Psihoterapeut Zoran Milivojević o tom problemu rekao je sljedeće: – Tu nema mjesta za dvoumljenje i razmišljanje što je ispravno, a što ne. Život je surov. A ljudi koji takve oglase objavljuju to sve vješto koriste – tvrdi Milivojević.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Psiholozi tvrde i da je problem pad moralnih vrijednosti koji je sve izraženiji: – Kada imate reality programe u kojima je svaka druga žena prostitutka, što očekujete da će se objavljivati na internetu koji je potpuno nekontroliran prostor, ističu psiholozi govoreći o problemu objavljivanja ovakvih oglasa. Na najpoznatijem bh. internetskom oglasniku Piku kazali su nam da ovakvih oglasa nema jer administratori pregledaju svaki od njih i ako je ijedan nemoralan ili budi određene sumnje da bi mogao biti uvredljiv, on biva uklonjen ili se nikako ne objavi, a ako je neki oglas sumnjiv, bilo koji korisnik može prijaviti zloupotrebu.

cazin.net

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME