Portal 072info

Stvari koje muškarcima nikada nisu dovoljne

Postoje razne geste i aspekti odnosa koje muškarci naprosto obožavaju. Sretni parovi često moraju raditi mnogo stvari u svojim vezama kako bi održali plamen u njoj. Kako biste bili sigurni da se dovoljno trudite da udvoljite svom partneru i da jednako dobijete poštovanje i ljubaznost važno je da ostanete otvoreni svo vrijeme u vezi.

Pročitajte pet stvari koje muškarci ne mogu da dobiju dovoljno i pokušajte da mu ih pružite.

1. Gledanje vas dok se uljepšavate

Brojna istraživanja su pokazala da ljudi vole gledati svog partnera dok se uljepšava. To je privatna stvar i ako dopustite muškarcu da vas gleda dok se uljepšavate on će se osjećati kao da je ušao u tajnu sobu. Dopustite mu da vas gleda dok se uređujete, ali u tim trenucima budite profinjeni.

2. Igranje uloga

Ovo je jedno od najsmješnijih radnji koje muškarci jednostavno obožavaju. Nikada ne smijete zaboraviti da ne poznajete svog partnera u potpunosti bez obzira koliko dugo ste u vezi. Prema tome igranje uloga će poboljšati vaš odnos i učiniti ga mnogo zanimljivijim i aktivnijim. Nemojte upasti u monotoniju, jer to nikako nije dobro za vašu vezu.

3. Tišina

Tišina koja nastane kada ste zajedno ponekad može da bude veoma traumatična. Međutim, mnogobrojne studije su pokazale da muškarci baš vole te trenutke. Objašnjenje muškaraca zašto uživa u tišini je to da on smatra da su on i njegova djevojka dovoljno opušteni kako bi mogli da preskoče teme kao što je moda, humoristične serije i tračevi samo kako bi popunili pauze između razgovora. Imajte ovaj trik na umu kako biste bili sigurni da imate skladan odnos.

4. Djevojke koje ne gledaju na vrijeme kada su u vezi

Živjeti u trenutku može biti opuštajuće i spašava ljude od braka i drugih odgovornsti. Djevojke koje se uspiju suzdržati od postavljanja rokova u konačnici će imati uspjeh u odnosima sa partnerom. Sloboda je ljudima urođena, pa prema tome je najpametnije razovarati o temama koje možete da radite u sadašnjosti.

5. Pohvale

Muškarci koriste komplimente kao tajno oružje kako bi se žene osjećale privlačnije. Međutim, također je važno napomenuti da i oni vole da primaju komplimente, pogotovo kada je riječ o njihovom izgledu. Izgledati dobro je jedna od najvećih ambicija svakog muškarca, pa prema tome kada mu udijelite neki kompliment on će se jednostavno rastopiti. Nemojte biti štedljivi i razmazite partnera sa nekoliko lijepih riječi.

Ljepota.ba

Podijelite članak