Portal 072info

Stvari kojima odbijate muškarce

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Pronašli smo za vas najveće greške koje žene rade i na taj način odbijaju muškarce.

1. Ostavljaju dojam nesigurnosti – Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad slučajno znaju ostaviti dojam nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac prijeko potreban, a to je stvar koja hladi muškarce i ubija šanse za vezu. Takav dojam ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama ostavljate dojam vlastite nesigurnosti.

2. Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu – Mnoge žene misle kako su muškarci seksualna bića i misle da ukoliko ga privuku u seksualnom smislu, da će i u emotivnom. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

3. Ne znaju prepoznati potencijal za vezu – Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema. Žene ukoliko osjećaju snažnu privlačnost, ignorisat će razum i instinkte, te će propustiti vidjeti kako taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, varanje, udvaranje drugim djevojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedjeli daljnih i sve većih razočarenja.

Podijelite članak