Stvari oko kojih partneri brinu u toku seksa

Neprijatne situacije u seksu moguće su i česte isto kao i u svakodnenom životu. Kada se dese, najbolje ih je zanemariti, ili nasmijati im se i nastaviti dalje.Slijedi spisak stvari oko koje su podjednako zabrinute i žene i muškarci kada je riječ o seksu.

Grčevi onda kada je najbolje.

Ne postoji osoba koju makar jednom nije uhvatio grč u toku seksa, i to je rizik sa kojim svi treba da se izborimo. Boli kad se desi, zastrašujućeg je osjećaja, često prekine igru kad je najbolje, ali brzo prođe a jedino što vi i partner možete da uradite je da se nasmijete i nastavite gdje ste stali.

Pretjerano znojenje.

Ne brinite, znoj u toku seksa je znak da uživate i da se trudite. Mnogo je bolje kada su isprepletana dva oznojena tijela, nego kada potpuno suvi ležite jedno na drugo. Uostalom, znoj u toku seksa se razlikuje od svakodnevnog, a često i ne miriše isto.

Predugo traje dolazak do orgazma.

Ne postoji nešto kao predugo dolaženje do vrhunca. Poenta seksa je da obije strane uživaju onoliko vremena koliko je potrebno dok ne osjete orgazam ili više njih. Opustite se i ne razmišljajte o vremenu.

Čudan izraz lica u toku orgazma.

Svako ima jedinstven izraz lica dok doživljava vrhunac, i oko toga ne trebate da se brinete.

Da li partner primijeti ako malo odlutale?

Osim ukoliko potpuno prestanete da se pomjerate, vjerovatno neće ništa primijetiti, tako da se ne brinite ako u toku seksa pomislite na posao ili djecu.

Da li partnerka misli da je uvrnuto to što ste previše dlakavi, ili niste uopšte?

Ako već vodi ljubav sa vama, vjerovatno je to uopšte ne zanima. Ipak, ako vas previše dlaka opterećuje uvijek možete da ih regulišete ili depilacijom ili mašinicom.

Previše glasno dišete.

Partnerka vas vjerovatno ne čuje od sopstvenog glasnog disanja i uzdisaja.

Zabrinuti ste da partneru nije dosadan seks sa vama.

Niko ne može da bude toliko dobar glumac, pa konstantno glumi da ima najluđi seks ikada sa vama. Ako osjetite da partner ili partnerka istinski uživaju u seksu, a nakon orgazama im se ne skida osmjeh s lica, budite bez brige –  tu nema nikakvog pretvaranja.