SUBOTNJE FINALE KAO PUKA FORMALNOST: Da li je pobjednik X-Factora već poznat?

xfactor

Talentovani pjevač je prema nezvaničnim informacijama u svim dosadašnjim “lajvovima” imao ubjedljivo najveći broj glasova publike iz Makedonije i Srbije, što ga čini glavnim favoritom za pobjedu u ovom popularnom takmičenju.

Uoči superfinala “X Factora“, koje je na programu 23. marta u “Kombank areni“, uveliko se priča o tome ko će da pobjedi u ovom popularnom takmičenju. Iako fanovi već imaju svog favorita, navodno, najveće šanse za trijumf ima Daniel Kajmakoski.

Kako nezvančino saznajemo, ovaj talentovani pjevač iz Struge je u svim dosadašnjim “lajvovima” imao ubjedljivo najveći broj glasova publike, kako iz rodne Makedonije, tako i iz Srbije. Ako se nastavi sa ovakvim trendom, Daniel će pobjediti u “X Factoru” i bilo bi pravo čudo da se desi da on ne osvoji ovo pjevačko takmičenje.

Daniel, takođe, možda ima i najveću medijsku pažnju od svih superfinalista. Kajmakoski se pojavljuje u brojnim džinglovima, emisijama, a novine i portali maltene svakodnevno pišu o njemu. Bukvalno se prati svaki njegov korak, kao što je njegova posjeta Skoplju, gdje su ga sa uzbuđenjem dočekali mnogobrojni fanovi.

Da je Daniel glavni favorit, svjesni su i ostali superfinalisti, koji smatraju da talentovani Makedonac ima najveću šansu da pobjedu. Međutim, iako ga mnogi vide kao pobjednika “X Factora”, Kajmakoski je u “Jutarnjem programu” televizije “Pink” izjavio da i ostale njegove kolege imaju šansu za pobjedu.

telegraf.rs