SUDAR TITANA IZ BIH: Duel koji je izazvao pometnju među članovima žirija

Duel koji je podigao na noge cijeli studio, podijelio članove žirija u „Zvezdama Granda“ i donio veliki obrt među „zaraćenim stranama“ dogodio se ove subote između Huseina Spasolija iz Sarajeva i Zorana Pavlovića iz Bratunca.

Prvi kandidat iz tima Aleksandra Milića Milja, predstavio se pjesmama „Otac“ i „Ej, od kad sam se rodio“, dok je miljenik Viki Miljković odabrao da se predstavi numerama „Ne pitaj“ i „Izađi mala“, a krajnji rezultat bio je 5:5.

– Skaču čak i zabavnjaci – konstatovala je Ceca Ražnatović nakon fantastičnog duela uz koji su svi bili na nogama, a koji jedino nije nagradila Ana Bekuta.

– Tebe je upropastila slučajno, a Viki namjerno – dobacio je Saša Popović Miliju nakon što Ana nije dala glas ni za jednog kandidata, što je i obrazložila.

– Nikoga nisam oštetila, jednostavno nisu za šest. Husein je tanko pjevao pjesmu „Otac“ koja je preteška pjesma, a druga koja je vaćaroška i veliki hit nije dobro otpjevao, iako je podigao publiku. Zoran sječe fraze, guta riječi. Oni svi slušaju snimke uživo, niko ne sluša originalne snimke – prokomentarisala je Ana.

– Što da ne slušaju snimke uživo? Šta fali? – pitala je Viki, a Ana odgovorila da to nije za takmičenje, što je iznerviralo Miljkovićku.

– Ne moraš da uvažiš to. Ti si aspolutno raspoložena za svađu – ubacila se Snežana Đurišić, što je iznerviralo Popovića koji je rekao ostalim članovima žirija da se ne miješaju u raspravu između Ane i Viki.

– Njima drveni advokati ne trebaju – dobacila je Viki, a Bekuta odgovorila:

– Sneki mene brani, kao što tebe brani tvoja kuma! Jednostavno ti kandidat nije za šest.

Mili je ozbiljno shvatio Aninu kritiku da je njegov kandidat pjevao „tanko“, te je objasnio da ga je Husein svaki put na probi rasplakao sa pjesmom „Otac“, a Bekuta mu odbrusila da je očigledno slab na oca.

– Svi smo mi slabi na očeve – rekla je ona, a Milić odgovorio da su takvi momenti rijetki i da mu je kandidat ponovo i u studiju natjerao suze na oči, smatrajući da ima „neku emociju u glasu“.

– Mislim da je emocija važna i mislim da je na osnovu toga trebalo da dobije glas – rekao je Mili, a Bekuta nastavila sa tvrdnjom da je očigledno slab na tu pjesmu.

– Ja sam pomno slušala tu pjesmu koju inače volim. Koga briga da se to desilo u studiju na probama?- odgovorila je Ana, a njeno mišljenje podržao je i Dragan Stojković Bosanac.

– Ona ima pravo na svoje mišljenje i mora se ukazati poštovanje, a ne ovakav agresivan način. Moraš poštovati svoju kolegicu i njen stav – rekao je Boske, dok je Đorđe David dobacio da niko nije skapirao Milija.

Bosanac je odgovorio da je nagradio autentičnost Milijevog kandidata, ali da ne želi da ulazi u „sitna crijevca“. Takođe je savjetovao takmičare da slušaju originale, a ne live izvođenja a uspio je i da „pecne“ Milija.

– Ceca i Mili stalno zastupaju stav da pjevaju falš na koncertima. Ne treba da slušate to, popravite to. Pjevačima nimalo nije lako u studiju. Kad sjedi producent kao ja, njemu je lako, ali kad sjedi kao neko kao Mili, onda pjevač pjeva kako hoće – rekao je Bosnac, što je iznerviralo Cecu, te je stala u Milijevu odbranu.

– Kakav god on bio producent, sa mnom na Ušću je imao 150.000 ljudi. Prvo je ružno da jedne druge spuštamo i vrijeđamo, to je jako nisko. Ne vjerujem u tvoje opravdanje, ali imaš pravo na to ali nije u redu da spuštaš moje kolege – odbrusila mu je Ražnatovićka i rekla da publika ne čuje šta je falš i da ju je uvrijedilo što je rekao da je na svojim koncertima pjevala falš.

– Ja najveću emociju pružam na koncertima kad me ponese publika – odgovorila mu je Ceca, ali je Saša prekinuo raspravu.

– Mi branimo ono što smo napravili, ono što je ti nećeš ostvariti za šest života – odgovorio je Mili, a Popović mu odgovorio da se ne pale na akumulator i da ih Bosanac samo pecka.

– Ne bih da kvarim ovu idilu, ovu razmjenu emocija između Cece i Milija – rekla je Marija Šerifović i zaključila da su kandidati bili dobri.

Grandonline

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE