SUDBINE | Šestu godinu porodica Kozlić iščekuje poziv i informaciju o sinu Amaru

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Prolazi i šesta godina od nezapamćene tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice, kada je mladić Amar Kozlić, upravljajući očevim “Audijem”, doživio saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Husein Delić i Almen Begović.

Podsjetimo, nakon večernjeg provoda, mladići su se iz Viteza vraćali kući za Zenicu, kada je “Audi” završio u rijeci Lašvi. 

Tijela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok tijelo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je, također, završilo u rijeci, nikada nije pronađeno.

ČITAJ JOŠ:  Delegacija Vakufske direkcije u radnoj posjeti Medžlisu Zenica

Iako se u noći sa 4. na 5. februar navršava šest godina od ove nezapamćene tragedije, porodica još nikada nije izgubila nadu da će njihov Amar biti pronađen. Svakog dana očekuju poziv, vijest, informaciju. 

Iako su se u proteklom periodu pojavljivale brojne informacije, pa i ona da je Amar viđen te da je otet, nažalost, iako je svaka od njih temeljno provjerena, mladom Kozliću iz mjesta Nemila kod Zenice ni traga.

Njegovi roditelji i dalje se nadaju da će se njegovo tijelo pronaći jednoga dana, kako bi mu, kako je to otac Alija u više navrata govorio, dostojanstveno klanjali dženazu i znali gdje je. 

ČITAJ JOŠ:  ZENICA TUGUJE: Sutra posljednji ispraćaj mladiću Emrahu koji se ubio iz puške

To bi za porodicu Kozlić bio jedini spokoj, međutim, godine prolaze a od njihovog Amara ni traga. 

GODISNJICA
MARKETING