olivera crop


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Hiljade lajkova i stotine komentara na Instagramu osvojila je Olivera Balašević, supruga omiljenog regionalnog kantautora Đorđa Balaševića, koja je danas objavila svoje fotografije u seksi bikiniju.

Nedavno je velika ljubav Panonskog mornara proslavila 61. rođendan. Uprkos godinama i mnogo mlađe mogle bi pozavidjeti Oliveri na besprijekornoj liniji. Kako inače putem Instagrama promovira svoju knjigu “Planeta dvorište” tako je i uz današnje izazovne fotografije pored i u bazenu, gdje je još jednom pokazala i fascinantno gimnastičko umijeće, objavila odlomak:

“Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila  žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo  pravo čudo već i to  što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi  ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani,  samo da im ne bi palo na pamet da me  odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene” Planeta Dvorište, str.26.

Samo neki od kometara kojima je na fotografije iz današnje Instagram objave zasuta supruga Đorđa Balaševića glase: “Svaka vam čast, na izgledu, držanju i dostojanstvu. Dama bila i ostala”; “Draga Olivera, vi ste dokaz da je čovjek postigao uspjeh tek onda kada je odrastajući stigao ponovno izrasti do djeteta. Rasplesana, emotivna i radosna djevojčica… Mnogi bi vam svakako pozavidjeli, ali neće, ipak biraju da vas toliko divnu beskrajno vole. Ko bi se uopšte usudio vas ne voljeti? Šaljem vam zagrljaje! I uživajte u skokovima, više nema neizbježnih kazni, samo neizbježne sreće”; “Gospođo Balašević, čestitam Vam na figuri, na gipkosti tela, pa kad već počeh, onda Vam čestitam na divnoj i normalnoj porodici. Pozdrav i skidam Vam kapu. Moj naklon.”

Olivera je, inače, ex. jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, ali ostala je u drugom stanju.

Azra