873x400 2 2
AUTOR: P.D.
DATUM: stu 26, 2021 @ 11:45
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Nakon smrti bivšeg učesnika “Zvezda Granda” Jasmina Hasića, koji je izgubio je bitku za život u 37. godini života oglasila se njegova supruga Jasmina potresnim riječima.

NER FIT

Na svom Facebook profilu uz Jasminovu smrtovnicu napisala je tužne riječi i obavijestila javnost da će dženaza njenom suprugu biti klanjana danas u 15 sati na mezarju Donji Srebrenik – Šerifovići.

Njen status prenosimo u cjelosti.

Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. 💔 Za 16 dodina i 9 mjeseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim požalit, nemam reći da sam nešto željela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za šta nisi stao na moju stranu… I kad nisam bila upravu, rekao bi: “Ne dirajte mi Jacu”. Nem zagraljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imat babu svog. Ali dan proći neće, kao, što ti juče obeća, da im ne pričam o tebi i čuvam sjećanje na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale.

Krnjavo je i uvijek će bit. Ali znaj da ne postojiš samo fiizički.👨‍👩‍👧‍👧 Voljeću te dok postojim!
Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Djela tvoja govore o tebi! Odmaraj se…, a u meni i dalje živiš! – napisala je ona.

LIDER