Portal 072info

Sušić: Pjanić je toliko tehnički jak da ne bi trebalo biti problema da se brzo ustali u Barci

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Transfer našeg asa Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu je skoro završena stvar. Navodno, Pjanić će godišnje na  Nou kampu zarađivati osam miliona eura, s tim što bi ugovornu obavezu trebao potpisati na četiri godine. S druge strane, ostalo je još samo da Barcelona i Juventus dogovore “detalje”. Prema posljednjim informacijama iz Barcelone, transfer će biti ozvaničen do kraja sedmice.  

– Pjaniću odgovara igra Barcelone. Također, toliko je tehnički jak da ne bi trebalo biti problema da se vrlo brzo ustali u ekipi, rekao je naš fudbalski stručnjak Safet Sušić za „Dnevni avaz“ iz svog pariškog doma, te dodao:

Pjanić: Na korak do Nou kampa - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba Pjanić: Na korak do Nou kampa

– Teško je odbiti Barcelonu koja zajedno sa Realom čini dva najveća svjetska kluba. To je sigurno velika stvar za njega, naravno, ako se transfer realizira. Naš Miralem je bio standardan prvo u Lionu, potom i u Romi, pa Juventusu, a ne znam da li je jača konkurencija u Barceloni nego u Juveu, pošto „Stara dama“ iz Torina ima više kvalitetnih igrača u kadru. Zbog toga sam i rekao da ne vjerujem da će imati nekih većih problema da se izbori za mjesto startera. Želim mu da nastavi igrati onako kako je igrao do sada, ističe popularni Pape.

Avaz

Podijelite članak
  • 10
    Shares

Počitajte još

Pjanić definitivno ide u Barcelonu, evo koga za njega želi Juventus!?

072info

Juventus za Pjanića traži novog igrača Barcelone

072info

OTKRILA KAKAV JE U KREVETU: Maca Diskrecija zavela jednog našeg reprezentativca

Redakcija