Portal 072info

FOTO: Preko 4000 naših navijača na trgu u Žilini. Slovaci traže karte od bh. navijača!

BIH5

Nakon poraza u Zenici, reprezentacija Bosne i Hercegovine će večeras odigrati revanš susret u Žilini protiv reprezentacije Slovačke.

Uvjereni smo da će situacija na terenu večeras biti daleko drugačija, te u korist naših Zmajeva. To dokazuje i velika podrška naših navijača kojih trenutno ima više od 4000 na trgu u Žilini, a naravno do početka susreta očekuje se porast te brojke.

Atmosfera među navijačima je više nego odlična, svi se zabavljaju i nestrpljivo iščekuju da "puste glas" i pjevaju navijačke pjesme na stadionu u Žilini.

Kako saznajemo, cijela Slovačka je obojena u plavo i žuto, te se autoputevima, prugama i aerodromima kreće mnoštvo navijača Bosne i Hercegovina, a svi znamo da im je cilj Žilina. Slovaci su u čudu, a kako ne bi i bili. Na stadionu koji prima 11 hiljada ljudi sigurno je da će više od pola biti naših navijača.

Našim navijačima je pušteno 2000 karti, ali se do danas u njihovim rukama nalazi preko 7000 karti. Na trgu u Žilini navijači Slovačke prilaze našim navijačima i mole da im prodaju kartu.

S nestrpljenjem čekamo večerašnji susret koji će biti odigran u 20:15h.

ZMAJEVI SRETNO, BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ VAS!

FOTO: Emin Beganović

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box