Sutra komemoracija povodom smrti Jovana Divjaka, ograničen broj prisutnih

Komemoracija povodom smrti generala Armije Bosne i Hercegovine Jovana Divjaka održat će se sutra u Narodnom pozorištu sa početkom u 11 sati.

Ovo je potvrđeno iz udruženja “Obrazovanje gradi BiH”, kojeg je Divjak bio izvršni direktor. Napomenuto je i da građani neće zbog epidemioloških mjera neće moći prisustvovati komemoraciji.

“Komemorativni susret povodom smrti izvršnog direktora Udruženja ‘Obrazovanje gradi BiH’, Jovana Divjaka, bit će održan u Narodnom pozorištu u utorak, 13. aprila sa početkom u 11 sati. Shodno epidemiološkim mjerama, broj prisutnih je ograničen. Napominjemo da, zbog ograničenog broja prisutnih, građani neće biti u mogućnosti pristupiti sali u kojoj se održava komemorativni susret. Komemoracija će biti emitovana uživo na programu TVSA”, saopćeno je iz udruženja “Obrazovanje gradi BiH”.

Podsjećamo, Jovan Divjak je preminuo u Sarajevo 8. aprila u 84. godini. Vlada Kantona Sarajevo donijela je odluku kojom se utorak, 13. april, proglašava Danom žalosti u KS. Sahrana Jovana Divjaka održat će se isti dan u 14:00 sati na Gradskom groblju Bare.

Prethodni članakNa šta je sve Parlament BiH trošio novac: Hoteli, restorani, pokloni…
Sljedeći članakCijene nafte prošle sedmice pale više od dva posto